Poate un Rolls-Royce să fie mai elegant? Poate fi atunci când este "inspirat de moda" - Mașini - 2019

Anonim

Trecerea de la un Rolls-Royce în altceva decât cea mai bună îmbrăcăminte este visul care inspiră pe mulți să urmărească succesul. Așadar, se potrivește doar că moda înaltă a inspirat un lux ridicat.

Debutând în această vineri, Rolls-Royce va dezvălui "Wraith - inspirat de modă", un exemplu particularizat al coupe-ului de lux al mărcii de lux. Dezvăluirea va avea loc la Institutul PRATT din New York, cunoscut în întreaga lume pentru a produce profesioniști de artă și design influent. Acest vehicul stelar va juca un rol central în timpul evenimentului școlii "Femeile de influență în afaceri de stil".

Modernul de lux și haute couture merg mână în mână cu această ultima ediție a Wraith. În timp ce trebuie să așteptăm doar câteva zile pentru a fi dezvăluită, deja știm să așteptăm ca materialele și culorile să fie extrase din mostrele celor mai elegante designeri din lumea modei.

"Wraith - inspirat de moda" oferă o pânză rafinată pentru a crea un stil de motociclism răcoros, îndrăzneț și seducător și aștept cu nerăbdare să împărtășim munca noastră cu lumea la evenimentul de la New York ", a declarat Michelle Lusby, Rolls-Royce Motor Cars Designer de desen.

Acest ultim Wraith urmărește "Wraith - Inspired by Film", care a primit un tratament similar, unde glamourul clasicului Hollywood a fost sursa de inspirație pentru filmul promoțional Rolls "And the World Stood Still". Filmul, la rândul său, a inspirat ediția specială Wraith, ca un ouroboros foarte scump, încrustat cu diamante.

Wraith - inspirată de moda, a făcut obiectul unui traseu de reper în linia de producție a producătorului de automobile din sudul Angliei. Nu vom vedea rezultatele pana vineri, dar Rolls-Royce a oferit cateva imagini teaser care ne dau o privire la cat de mult stil va fi ambalata editia speciala Wraith. Așteptăm cu nerăbdare să vedem că totul se va întoarce pentru noi în doar câteva zile.