Nu-ți pot permite un model S nou? Tesla vă va vinde una online utilizată - Mașini - 2019

Anonim

Tesla a spulberat aproape orice idee despre ce poate și ar trebui să poată face un constructor de automobile "de pornire". Creați un sedan electric rapid, atrăgător, cu rază lungă de acțiune și agilă, de unde nicăieri? Terminat. Închideți complet rețeaua de distribuție și toate durerile de cap inerente? Pariezi. Dezvoltați o piață de autoturisme înfloritoare? Ei bine, nu atât de mult. Asta este până acum.

Având în vedere că un model nou S poate costa peste 100.000 de dolari, cei care apreciază tot ceea ce sedanul EV are de oferit, dar nu pot să vină cu acel tip de numerar, nu au mai multe opțiuni. Fără un program certificat prealabil, cumpărătorii de mașini folosite nu pot decât să spună că proprietarii anteriori au grijă de vehiculele lor.

De aceea, Tesla tocmai a dezvăluit un nou program pre-deținut care oferă o garanție foarte atractivă - patru ani / 50.000 de mile - și, desigur, prețurile mașinilor folosite.

Acestea fiind spuse, datorită actualizărilor automate ale software-ului, programelor de garanție extinsă și a bateriilor, "Teslas folosite" nu se vinde cu un discount enorm. În prezent, cel mai ieftin model din clasa S, un model P85, cu 41.000 de mile pe kilometraj, aduce 65.000 de dolari. Un nou P85 începe de la 85.000 de dolari, dar vine cu tracțiune integrală și echipament nou standard. Cu toate acestea, dacă aceste lucruri nu contează pentru dvs., vecinii dvs. nu vor ști niciodată că a trebuit să mergeți pe ruta "folosită".

În ceea ce privește stocul de vehicule de pe site, Wall Street Journal raportează că majoritatea vehiculelor de tip S deținute în mod prioritar sunt tranzacții comerciale, dar autoturismele închiriate ar trebui să curgă și în curând.

Ca și cumpărarea unui nou Tesla, consumatorii nu pot găsi un model S pre-deținut în fiecare piață. Pentru a incepe, Tesla ofera noul program pre-detinut in urmatoarele orase din SUA: Atlanta, Chicago, Cleveland, Denver, Florida, Hawaii, LA, New York, San Francisco, Seattle si DC, precum si Montreal, Toronto Vancouver.

Cumpărătorii pot alege să preia modelul S deținut în prealabil la un depozit local sau să îl poată livra.