Nu puteți obține un C63 AMG? Acest C400 4Matic tunat de Lorinser ar putea fi următorul lucru bun - Mașini - 2019

Anonim

Pentru cumpărătorii care nu pot obține mâinile pe Mercedes-Benz C63 AMG 2015, tunerul Mercedes Lorinser poate ajuta la transformarea modelului mai mic C400 4Matic în ceva special.

Începe cu motorul V6 de 3, 0 litri cu turbină dublu, cu o putere de 383 cai putere și un cuplu de 427 de kilograme. Aceasta este o creștere de 54 de cai putere și un cuplu de cuplu de 1, 7 metri pe configurația stocului. Sistemul standard de transmisie automată cu șapte trepte C400 și sistemul de tracțiune integrală sunt reținute.

În timp ce Lorinser nu va spune ce impact are puterea suplimentară asupra performanței, ar trebui să ajute C400 tunat să depășească versiunea stocului de la 0 la 60 mph timp de 5, 2 secunde. Lorinser aparent nu a ridicat limitatorul electronic de viteză, care este setat la o viteză de 155 mph de către fabrică.

Miscarea suplimentara sub capota este imbunatatita de muschi extra vizuale, incluzand o bara fata mai agresiva, o grila innegrita, rotile din aliaj personalizat cu cinci spite si un sistem de evacuare sport cu tevi de esapament quad.

Comparativ cu versiunile anterioare, clasa C actuală subliniază luxul față de sportivitatea absolută. Totuși, aceasta nu va fi ultima versiune pe care o veți vedea.

Mercedes este foarte popular cu tunerii. Brabus a dezvăluit deja o serie de opțiuni de tuning pentru clasa C 2015, incluzând un set de caroserie, o mulțime de Alcantara și alte accesorii sportive pentru interior și upgrade-uri software pentru a îmbunătăți performanța.

Fabrica se află chiar în acțiunea în sine. În plus față de modelul C63 AMG, acesta va oferi un model C450 AMG pentru clienții care găsesc AMG complet cu diametrul prea mare sau prea scump.

Toate aceste versiuni de performanță sunt doar pentru sedanul cu patru uși. Europa are un vagon de clasă C, iar pe toate piețele există un coupe de clasa C. Imaginați-vă ce se va întâmpla atunci când companiile vor începe să facă piese și upgrade-uri pentru acestea, de asemenea.

Punctul de personalizare este de a face un produs de pe piața de masă să fie ceva unic și personal. Pentru cei care au banii, Clasa C Mercedes-Benz se transformă într-una dintre cele mai bune platforme pentru acest tip de auto-exprimare.