Cheapo Mașină pentru a obține motorină de la Bosch - Autoturisme - 2019

Anonim

Tata Nano este un vehicul fascinant. Lansat în martie 2009, este cea mai ieftină mașină din lume, cu amănuntul pentru 2, 160 de dolari (costurile de producție fiind sub 2 000 de dolari). Masina are, de asemenea, patru locuri și primește 52 mpg oraș / 61 mpg economie de combustibil pe autostradă datorită unui motor Bosch cu 2 cilindri, de 624 cc pe benzină. Vehiculul are cu siguranță dezavantaje - lipsa caracteristicilor de siguranță și impactul potențial asupra mediului - dar promite, de asemenea, schimbări radicale ale societății, care aduc transporturi la prețuri accesibile pentru lumea în curs de dezvoltare.

Acum, partenerul Tata, grupul de automobile Robert Bosch, caută să îmbunătățească Tata mai puțin de un an de la introducerea sa. Planifică o variantă de motor pentru Tata cu un singur cilindru diesel.

Mărimea motorului ar fi în același parc ca și motorul cu gaz - deplasare de 550-650 cc. Puterea de putere ar scădea la aproximativ 25-30 CP, față de 35 CP în actualul nano. Cu toate acestea, economia de combustibil deja impresionantă ar avea probabil un impuls frumos.

Noul motor diesel va fi probabil cel mai mic motor diesel din lume - mai mic decât cel de 800 cc cu trei cilindri din Smart Fortwo CDi.

Noua lucrare a motorului a fost anunțată de către președintele Bosch, dr. Bernd Bohr, de la Bosch. Bosch, care a investit $ 4.3b USD la nivel global în cercetare și dezvoltare, este acum foarte interesată să-și intensifice operațiunile din India, după ce veniturile din India au crescut cu 5% anul trecut. În schimb, veniturile globale pentru compania afectată de recesiune au scăzut cu 15%.