Chevrolet ne tachinează cu noul caroser și musculos nou al lui Camaro - Mașini - 2019

Anonim

Cu Chevy de la Chevrolet Camaro, așteptată la fel de aproape, până la revelația sa completă, Chevy nu poate să ne ajute decât să-și mărească apetitul, ducând la câteva teziri noi despre aspectul său final.

Aceste noi imagini dramatic umbrite ne dau o privire asupra noului design al camaro-ului și a capotei lui Camaro. Acest lucru este menit să spună că mașina de lângă muschi genul a tonifiat lucrurile și mai mult.

"Camaro a mers la sala de sport și a ieșit cu un corp fizic mai atletic pentru a șasea generație", a declarat Ed Welburn, vicepreședinte GM Global Design. "Este o evoluție mai expresivă a personajului iconic al lui Camaro - și unul care îi completează dimensiunea mai redusă și reflexele mai clare".

Din ceea ce putem spune, exteriorul pare să se formeze în jurul structurii mecanice a vehiculului, în special cu capota. Coperta sporturi ascuțite crease pentru a da un sens că este strâns-înfășurat peste motor.

În jurul spate, flancul Camaro va avea totuși acele aripi distincte, largi, pe care le-am cunoscut și le-am iubit. I-au fost date cateva detalii, asa cum ne-am astepta, cum ar fi cretele subtile care ar trebui sa faca intreaga masina sa arate mai mica si mai larga decat este cu adevarat. În timp ce mașina nu păstrează exact aceleași dimensiuni, știm că produsul final va fi doar marginal mai mare decât modelul de ieșire.

În timp ce suntem fanii stilului, suntem fanii formei care urmează funcției, iar Camaro va trebui să facă o mulțime de funcționare dacă va merge la o jumătate de oră cu Ford Mustang recent revigorat. Suntem încrezători, totuși, că aspectul va fi la fel de agresiv ca performanța.

Chevrolet ne va arăta Camaro în întregime în doar câteva săptămâni scurte, scoțând coperțile la un eveniment special din Belle Isle Park din Detroit, pe 16 mai.