Chevrolet prezintă modelul Camaro ZL1 de 580 CP - Autoturisme - 2019

Anonim

General Motors a lansat câteva detalii despre cel mai puternic convertibil Chevy din toate timpurile, 2013 Camaro ZL1. Soft-ul super-încărcat este pregătit să-și facă debutul oficial luna viitoare, la Salonul Auto de la Los Angeles.

"Convertibilul Camaro ZL1 va fi unul dintre cele mai puternice și mai performante convertibile disponibile la orice preț", a declarat designerul șef al companiei Camaro, Al Oppenheiser, pentru USA Today . "Aceasta este o mașină care are garanția că vă va zâmbi pe față de fiecare dată când vă aruncați partea de sus - sau veți lovi gazul".

Sub capotă, modelul ZL1 împachetează un LSA V-8 monstruos de 6.2 litri, capabil să izoleze o putere de 580 de cai putere și un cuplu de 556 de picioare. Pe măsură ce GM se mândrește, acest lucru face ca ZL1 să fie mai puternic decât un număr mare de mașini musculare exotice, inclusiv 2012 Mercedes SL63 AMG, 2011 Porsche 911 Turbo S și 2012 Aston Martin DB9 Volante. Ea chiar fumează și concurenții autohtoni, cum ar fi Ford Shelby GT500, care are 30 de centimetri și 46 litri mai puțin decât ZL1.

O problemă cu convertibilele, în special cele cu o turmă de ponei la fel de mare ca și ZL1, este tremurarea roții și alte probleme de sub-par performanță. Pentru a reduce aceste probleme, GM a consolidat modelul ZL1 cu patru brațe "strategice": o braț-tower-braț sub capotă, o braț de susținere a transmisiei, un braț pentru tunelul inferior, o bretonă frontală X și un suport rigid, plus bretelele "V" ale șasiului.

Pentru a ajuta la îmbogățirea fiarei, GM a inclus o varietate de calități de reducere a zgomotului și a vibrațiilor la design. Suspensia magnetică și noile amortizoare cu două fire / duble, montate pe toate cele patru colțuri, oferă ZL1 o plimbare cu unt neted. Și controlul de lansare, controlul tracțiunii și caracteristicile electronice de control al stabilității adaugă toate la accelerația ZL1 și performanțele în viraje.

GM a salvat restul detaliilor despre ZL1 până când publicul său va fi prezentat luna viitoare. Dar știm că producătorul de automobile intenționează să dețină ZL1 la dealeri până la sfârșitul acestui an. Prețul nu a fost încă anunțat.