Volvul revigorat, reproiectat de la Chevy obține un preț mai mic pentru a atrage noi cumpărători - Mașini - 2019

Anonim

Vehiculele electrice nu mai sunt o noutate, iar tehnologia hibridă a fost adoptată în aproape fiecare segment de vehicule. Deci, unde se potrivește modelul Chevy Volt și sistemul său de propulsie twin-motor nou?

De la începuturile sale, Volt a încercat să reducă diferența dintre beneficiile unui vehicul electric (economii de combustibil) și avantajele unui motor pe benzină. A funcționat? În concept, da, dar când vine vorba de vânzări, Volt sa străduit să răspundă așteptărilor.

Pentru a face modelul redesenat 2016 Volt mai atrăgător pentru cumpărătorii pentru prima dată, Chevy a scăzut prețul noului Volt cu $ 1, 200 față de generația actuală, îmbunătățindu-și în același timp tehnologia, gama și stilul.

Viteza de 2016 V va începe la 33, 995 dolari, inclusiv destinația, și înainte de creditul fiscal federal de până la 7, 500 dolari. În California, stimulentele de stat aduc prețul lui Volt la fel de scăzut ca 24 dolari, 995, la egalitate cu un base- aranja Toyota Prius. Și să fim cinstiți, californienii ar putea folosi o pauză chiar acum, prețurile gazelor fiind în creștere până la patru dolari un galon.

În ciuda unei taxe de admitere reduse, noul Volt oferă un pachet îmbunătățit în ceea ce privește aspectul, calitatea interiorului, tehnologia și eficiența. Cea mai importantă actualizare centru în jurul hardware-ul său. Utilizând o baterie mai ușoară, dar mai mare, modelul 2016 Volt oferă o gamă electrică de 50 de kilometri, pe care GM o va susține că va fi suficientă pentru a face față a 90% din numărul de sarcini de zi cu zi ale proprietarilor. Motorul pe benzină este acum un motor de 1.5 litri cu patru cilindri care nu mai necesită combustibil premium. Atunci când este utilizat în tandem, configurația motorului cu două grupe atinge un rating EPA de 41 mpg combinat și un rating de 102 mpge.

În ceea ce privește performanțele, sistemul de transmisie pentru motoare duble face 149 de cai putere și cuplu de cupă de 298 de kilograme. Această configurație primește noul Volt la 60 mph în 8, 3 secunde, cu o jumătate de secundă mai rapidă decât modelul actual.

În interior, a fost adăugat un loc din spate pentru a găzdui cinci persoane. Exteriorul a fost, de asemenea, refăcut în mod semnificativ pentru a crea o poziție mai joasă, mai ușoară și o aerodinamică îmbunătățită. În total, noul Volt a scos 250 de kilograme față de mașina actuală.

Chevy nu a anuntat inca o data oficiala de vanzare, dar este destinata productiei in a doua jumatate a acestui an.