Chevy vorbește despre aducerea personalizării utilizatorilor la mașinile sale - Autoturisme - 2019

Anonim

Am petrecut ceva timp la centrul de design al lui Chevy din Michigan săptămâna aceasta și, pe lângă faptul că ne-am lăsat să discutăm despre procesul lor de inginerie și testat Sonic, auto-makerul a petrecut ceva timp explicând câteva dintre noile concepte din spatele designului și stilului său.

Folosind Chevy Spark pentru a arăta aceste schimbări, managerul de design Todd Parker ne-a condus prin noul focus al producătorului asupra stilului și personalizării produselor sale. Parker ne-a spus că Chevy se inspiră din piele de telefon, folosind ideea că generațiile noi își schimbă decorul mobil pe o bază destul de regulată. Chevy dorește să extindă ideea de a personaliza accesoriile și de a le aplica vehiculului.

Fotografiile nu au fost permise, dar sunt suficiente pentru a spune că prototipul decalcomanelor pe care le-am aruncat o privire au fost extrem de reminiscente de un telefon sau piele laptop. Au existat modele grafice grele, dungi asemănătoare mașinilor de curse și vrăjitoare colorate pentru Spark. Acestea au variat de la ochi-prinderea la ochi, dar, în general, nu am putut obține destul de în spatele lor. Prima noastră reacție a fost sceptică: trecerea prin noi echipamente pentru o mașină pare a fi aproape proastă și nu ne-am putut imagina înfășurarea unei mașini în imagini care arătau că ar putea să acopere noul MacBook al unei fete de sorority.

Dar apoi Chevy a scos câteva minunate cuvinte, așa cum a făcut-o. Chevy gândește global, ni sa spus, cumpărători globali și tineri. A fost menționat mai târziu că argintul, albul și negrul sunt de obicei cele mai bine vândute culori pentru automobilele Chevy din Statele Unite, dar că pe piețele asiatice o nuanță de culoare roșie a devenit extrem de populară.

Doar pentru a vă oferi un fundal puțin, Spark este cea mai mică mașină a lui Chevy și tocmai a fost anunțată pentru consumatorii americani. Este fabricat în Coreea de Sud și va fi disponibil în 2013. Vehiculul a fost o incursiune importantă pe piețele străine: nu știu despre tine, dar când auzim Chevy, putem auzi și jingla comercială "Like a Rock". Un mini-mașină face intențiile sale de a ajunge la noi demografice evidente.

Și acolo se pare că acest focus de personalizare intră. Clienții se obișnuiesc cu ideea de a-și face propriul lucru, fie că își construiesc propriul Dell laptop online, fie fac tonuri de apel personalizate. De fapt, există chiar și un pachet de guma de publicitate o opțiune pentru a merge la site-ul și de a face propriul pachet personalizat.

Chevy a spus că se așteaptă ca această opțiune să fie populară pentru mulțimea în vârstă de 18-25 de ani, care poate fi o piață dificilă de scăpare a dolarului (în general, care nu există în prezent). Chevy a descris, de asemenea, ideea de a alege și de a alege cum să vă proiectați mașina online și chiar să vă aluzați la un viitor în care să puteți actualiza și personaliza afișarea panoului de bord accesând un dealer și încărcând modificările prin intermediul unității flash. Cumpărătorii de tineri sunt mai înclinați digital și estetic decât cei mai mulți și, deși nu este posibil să revoluționeze industria, trebuie să admirați riscul de a oferi consumatorilor noi opțiuni.