Chevy Volt conduce în distribuitori în această săptămână - Autoturisme - 2019

Anonim

Vârsta mașinii electrice poate fi peste noi. General Motors a anunțat ieri că primul Chevrolet Volts se îndreaptă către reprezentanțele din California, Texas, Washington DC și New York. Primul transport este mic (aproximativ 160 de vehicule), dar hei, este un început.

"Astăzi este o piatră de hotar istorică pentru Chevrolet", a declarat Tony DiSalle, director de marketing Volt. "Am redefinit transportul auto cu Volt și, în curând, primii clienți vor putea experimenta comanda fără gaze cu libertatea de a face o călătorie extinsă oricând ori oriunde vor".

Voltul este o masina electrica care permite soferilor sa calatoreasca cam 35 de mile pe o singura incarcare. Din punct de vedere tehnic, cineva care conduce în jurul orașului pentru a lucra în fiecare zi poate să folosească doar energia acumulatorului și niciodată să nu umple. Mașina poate fi conectată la o priză standard de 120 volți și durează aproximativ 10 ore pentru încărcare. Pentru excursii mai lungi, masina are, de asemenea, un motor hibrid cu gaze care devine cam 48 MPG. Comoditatea vine însă la un preț. Volt va costa 41.000 de dolari înainte de un credit fiscal federal de 7, 500 de dolari.

Pentru a afla mai multe despre Chevrolet Volt, care a fost numit "Mașina Anului" de către unele publicații, consultați ghidul nostru complet despre mașină, citiți despre drive-urile noastre de testare împreună cu el sau consultați revizuirea completă. Dacă ați avut ocazia să încercați unul, vă rugăm să împărtășiți experiențele dvs. Este minunat să vezi mașinile în cele din urmă să fie techy.