Chevy Volts OnStar Obținerea Google Boost - Autoturisme - 2019

Anonim

Furnizorul de servicii de localizare a vehiculelor OnStar, parte a familiei mai mari a General Motors, intenționează să lase proprietarilor Chevrolet Volt să utilizeze puțin puterea de cartografiere a Google: compania intenționează să actualizeze aplicația Chevrolet Volt pentru Android, astfel încât proprietarii de Volt vor putea vedea locația curentă a lui Volt a fost identificată utilizând tehnologia OnStar și Google Maps. Funcționalitatea ar trebui să faciliteze cu ușurință găsirea locurilor unde ați parcat într-unul din acele mall-uri confortabil de mare sau de la aeroporturi … și, de asemenea, poate fi mai ușor să urmăriți unde copilul, soțul sau cel mai bun prieten iau mașina " o comisie rapidă, cinstită! "

OnStar intenționează să demonstreze noua funcționalitate la conferința Google I / O în această săptămână în San Francisco. O alta caracteristica a integrarii Android / OnStar va fi abilitatea de a selecta o destinatie de conducere de pe un telefon Android si de a avea instructiuni On-Turn Turn-by-Turn, toate setate si gata de plecare pana in momentul in care proprietarii se intorc in vehiculul lor. Și dacă văd că Volt-ul lor nu este suficient, utilizatorii vor putea să obțină indicații vocale la vehiculele lor.

"În timp ce OnStar nu va pierde din vedere concentrarea noastră centrală asupra siguranței și securității, această relație [cu Google] este un exemplu al modului în care ne dezvoltăm poziția de lider în tehnologia conectată a vehiculelor", a declarat președintele OnStar, Chris Preuss, într-o declarație.

Aplicația smartphone Android pentru modelul Chevy Volt este programată să devină disponibilă atunci când Volt în sine va fi vândut consumatorilor în această toamnă. Alte caracteristici ale aplicației vor include posibilitatea de a afișa informații despre vehicul, cum ar fi kilometri (inclusiv kilometri electrici) nivelul de încărcare a acumulatorului, intervalul total disponibil, citirile kilometrajului și starea de încărcare a vehiculului.