Vino în curând la o mașină din apropierea ta: Facebook status via OnStar - Autoturisme - 2019

Anonim

OnStar se datorează îmbunătățirii caracteristicilor oferite de sistemul de muzică și sistem informatic al rivalului Ford Sync. Potrivit lui Bloomberg, General Motors va adăuga servicii gratuite care se vor angaja pe Facebook la serviciul său de abonare OnStar mai târziu în această lună. În prezent, serviciul oferă alerte de avertizare, instrucțiuni, diagnosticarea vehiculelor și asistență rutieră în caz de urgență.

Odată cu actualizarea, OnStar va activa funcția de voce întotdeauna clară. Abonații vor putea să folosească comenzi vocale pentru a-și actualiza starea Facebook și sistemul va citi cele mai recente mesaje de feed-uri de știri.

Acesta este doar începutul posibilităților voce-text. OnStar testează tehnologia care citește mesaje text către utilizatori și permite utilizatorilor să răspundă folosind răspunsuri prestabilite.

Este doar la timp pentru General Motors, jucând cu Ford. Sincronizarea a avut caracteristici de divertisment pentru un timp acum, iar Ford a anunțat upgrade-urile Sync pentru luna ianuarie, care vor include rețele sociale, navigare pe Internet și controale pentru degetul mare în stil iPod.

Site-ul auto Jalopnik speculați aplicația mobilă Trapster va fi de asemenea inclusă, pe baza declarațiilor anterioare ale companiei. Trapster permite utilizatorilor să-i ofere șoferilor săi un șef de mașină în legătură cu locațiile de capcană a vitezei, să țină evidența mașinilor care călătoresc împreună într-un convoi și să obțină informații în timp real despre blocajele rutiere, închiderea drumurilor și construcția.

Bloomberg a raportat, de asemenea, că OnStar ar putea începe să ofere servicii de divertisment și de informare care să facă legătura cu smartphone-ul unui utilizator fără un abonament sau o taxă. OnStar are în prezent aplicații smartphone care permit șoferilor să monitorizeze nivelurile de încărcare a gazelor sau bateriilor și să controleze încuietorile și claxonul vehiculului.

În prezent, disponibil pe mai mult de 30 de vehicule, General Motors va include OnStar pe peste 40 de autoturisme în gama sa din 2011. Gratuit pentru primul an pe anumite modele, prețurile planului variază de la 199 până la 299 USD pe an.