Consumatorii încă precaut de mașini electrice, preferă și alți combustibili alternativi - Autoturisme - 2019

Anonim

Încercați încă să decideți între o mașină hibrid nouă sau un vehicul electric electric? Dacă da, atunci ar putea fi în minoritatea consumatorilor. Rezultatele unui studiu publicat astăzi prezintă un rezultat sumbru pentru vehiculele cu combustibil alternativ. Sondajul a cerut consumatorilor ce combustibil alternativ au preferat între hibrizi pe benzină și electric, gaz natural comprimat (CNG), celulă de combustibil pe bază de hidrogen (HFC) și vehicule electrice (EV).

Nu este surprinzător că vehiculele pe bază de gaz sunt încă preferate în comparație cu toate combustibilii alternativi, iar hibrizii au ajuns într-o secundă apropiată. Șocantul este că EV a venit ultimul mort, iar 40% dintre oameni au crezut că EV-urile sunt cea mai puțin preferabilă alternativă pentru combustibil. În ultimii ani au existat o renaștere a vehiculelor electrice. Tesla a luat balonul cu Roadster, iar sedanul Tesla S. Nissan a creat prima masă produsă de EV, Nissan Leaf, iar câțiva producători de autovehicule intenționează să o urmeze, inclusiv Ford, cu toate acestea - Focalizare electrică. Se pare că producătorii de automobile sunt sărituri pe bandwagon electric înainte de consumatori.

Sondajul continuă să contureze principalele preocupări pe care le au cumpărătorii cu combustibilii alternativi, care, în cea mai mare parte, se aruncă spre bani față de confort. Utilizatorul mediu a afirmat că, dacă ar cheltui un extra $ 1 000 pe un vehicul cu combustibil alternativ, ar necesita cel puțin una dintre următoarele: economisirea de 300 de dolari în costul de conducere de peste 12 000 de mile, o creștere a intervalului de vehicule de 17, 5 mile, sau o scădere cu 7, 8 minute a timpului total de realimentare. Folosind aceste informații, nu este greu de văzut de ce vehiculele hibride sunt atât de populare: nu numai că costul de conducere scade, dar și tu câștigi o creștere în domeniul de conducere.

Acestea fiind spuse, este de asemenea ușor de văzut de ce EV este cel mai puțin de dorit; au o gamă de conducere foarte redusă și în prezent nu dispun de infrastructura de alimentare cu combustibil necesară pentru a concura cu hibrizi pe benzină sau benzină.