În ciuda prețurilor ridicate la gaz, americanii încă nu doresc mașini electrice - Autoturisme - 2019

Anonim

Nici prețurile ridicate la gaz nu pot convinge oamenii să cumpere mașini electrice. Potrivit unui nou sondaj USA Today / Gallup, 57% dintre respondenți au spus că nu vor cumpăra o mașină electrică electrică, chiar dacă prețul gazului a crescut peste nivelul său deja astronomic.

Această descoperire scapă în fața obiectivului președintelui Obama al unui milion de vehicule electrice pe drum până în 2015, iar industria auto, care a început deja să facă mișcări către o flotă electrică. Iar noile reglementări federale ar putea cere producătorilor de automobile să dezvolte hibrizi gazo-electrici capabili să atingă 62 de mile pe galon până în 2025.

Cu toate acestea, în urma unei inspecții suplimentare a sondajului, nu s-ar putea pierde totul pentru susținătorii vehiculelor electrice. Întrebarea a definit vehiculele în cauză ca fiind "o mașină electrică pe care ați putea să-o conduceți doar pentru un număr limitat de kilometri la un moment dat". În timp ce acest lucru rămâne foarte adevărat pentru automobilele electrice actuale - 2011 Chevy Volt, de exemplu, 20 și 50 de mile pe o singură încărcare - nu va fi întotdeauna adevărat, deoarece tehnologia acumulatorului se îmbunătățește. De fapt, viitoarea generație de mașini electrice, cum ar fi Nissan Leaf și Mitsubishi "i", pot călători între 70 și 80 de mile pe o taxă. Dar se pare că, deocamdată, vehiculele electrice cu electricitate se confruntă cu o urcare ascendentă.

Vehiculele electrice "" sunt foarte multe vehicule de nișă ", spune Edmunds.com CEO-ul Jeremy Anwyl. "Ei găsesc acceptarea în rândul unui grup de pasionați, dar rămân prea multe întrebări pentru consumatorii de masă".

Cercetarea de la JD Power and Associates arată că vehiculele electrice cu electricitate nu vor fi întotdeauna declasate doar în cele mai verde colțuri ale pieței de consum. Vânzările de electricitate electrică pură vor fi ușor mai puțin de 11 000 în acest an, arată cercetările, însă vor crește până la aproape 100 000 de vândute până în 2015. Vânzările totale de vehicule ușoare din SUA sunt în prezent în jur de 13 milioane de euro, până în 2015.

Nissan, al cărui model electric Leaf a debutat în luna decembrie, a făcut o abordare mai plină de sticlă și jumătate din plin, spunând că "până la 40% au în vedere să conducă vehicule electrice". Începând cu luna aprilie, Nissan a vândut aproximativ 1.044 de frunze.