Dish Network lansează o antenă portabilă de televiziune prin satelit pentru telefoane mobile - Autoturisme - 2019

Anonim

Proiectat pentru camping în spațiu în aer liber sau pentru oaspeți distrați în timp ce hayon, Dish Network a anunțat lansarea Tailgaiter, o antenă mobilă de televiziune prin satelit care este compatibilă cu serviciul Dish Network. Cu o greutate de 10 de kilograme, antena de satelit este împachetată într-o carcasă din plastic de 10 fețe, cu un mâner pentru a se luga în jurul dispozitivului. Carcasa este concepută pentru a proteja antena în condiții meteorologice nefavorabile și permite ca vasul să se rotească în interiorul carcasei pentru alinierea cu satelitul. Antena portabilă Tailgater necesită, de asemenea, un receptor Model Solo ViP 211k HD Solo pentru a ridica posturile de înaltă definiție.

Tailgaiter-ul vine cu un cablu coaxial de 50 metri pentru a ajunge la televizorul găzduit în vehiculul de agrement sau la orice transport compatibil, iar dispozitivul necesită o conexiune de alimentare de 110 volți pentru a funcționa corect. Atunci când sunt alimentate, utilizatorii selectează pur și simplu starea în care este parcat autovehiculul, iar Călătorul invită în mod automat la cel mai puternic semnal. Avertizările de tip pop-up apar pe ecran atunci când antena de satelit începe să-și piardă puterea semnalului, iar consumatorul poate ajusta poziția opritorului dacă este necesar.

Tailgater este la pretul de 350 $ cu un receptor suplimentar de 211k HD Solo adaugand inca un total de 149.99 $. Abonatii curenti la Dish Network pot opta pentru o optiune lunara pentru activarea casetei, necesitand doar o taxa lunara de 7 USD atunci cand caseta este activa. De exemplu, dacă un ventilator NFL dorește doar să folosească caseta în timpul sezonului, acesta poate lăsa să fie dezactivat pentru restul anului și să economisească aproximativ 40 USD. Antena portabilă de satelit Dish Network este, de asemenea, competitivă în comparație cu alternativele de la VuCube, Sea-King și Wineguard. De exemplu, modelele antenei TV prin satelit Vucube pentru vehicule de agrement încep cu aproximativ 600 $, iar antenele Wineguard încep în jur de 900 $. Cu toate acestea, ambele modele sunt compatibile cu alți furnizori de televiziune prin satelit, cum ar fi DirecTV și Bell.