Nu începeți să vă căscați; Sistemul infotainment de la Sensus, îmbunătățit, este destul de inteligent - Mașini - 2019

Anonim

Sistemul Volvo Sensus Connect are norocul de a fi încorporat în această linie superbă.

Este încă sezonul CES, ceea ce înseamnă că producătorii de automobile au încă timp să-și anunțe cele mai noi forme de conectivitate. A fost un sezon mare deja cu Google anunță parteneriatul Open Automotive Alliance, cu patru autovehicule. Volvo, însă, nu va fi terminată și are propriul anunț impresionant: o îmbunătățire masivă a sistemului infotainment Sensus Connect.

Înainte de a începe căscatul, permiteți-mi să vă explic.

Noua versiune de "soluții cloud" a Sensus Connect nu vine doar cu mai multe cuvinte buzz; are, de asemenea, unele caracteristici destul de impresionante. Ca și la actualizarea lui Chevy la OnStar, Sensus vă poate transforma acum mașina într-un hotspot wireless mobil, perfect pentru a pacifica copiii pe bancheta din spate … sau pe soțul / soția dvs. în față, pentru asta.

Dacă WiFi-ul nu reușește să-ți păstreze pasagerii pasivi, încercați un mic radio Pandora. Sensus este primul în sistemul de infotainment care are o conectivitate Pandora construită de la bază. Să nu mai vorbim de Stitcher, Rdio și TuneIn - celelalte trei servicii audio streaming.

Asta e bine și bun pentru "tainment", dar ce zici de informație? Ei bine, fiind oamenii practici care sunt, inginerii Volvo v-ați acoperit și acolo. Există un nou sistem de navigație 3D care pare a fi grozav. Problema este că; trebuie să utilizați un sistem de navigare înainte de a putea spune cu adevărat ceva semnificativ. Nu este până când nu ați fost în jurul blocului de câteva ori cu un sistem pe care îl știți dacă acesta este tipul pe care îi place refuză să accepte adresele sau vă direcționează aleatoriu în câmpuri.

Ceea ce nu am nevoie să fiu încântat sunt nenumărate alte aplicații utile care vin cu sistemul cum ar fi Yelp, Glympse, Wikipedia și Park & ​​Pay, care găsește și prețuiesc parcarea în imediata vecinătate.

Deoarece se poate conecta la telefonul dvs. de oriunde cu servicii, vă puteți seta mașina să se încălzească și să introducă o destinație în timp ce încă mai faceți cafea sau forțați copiii cu ușurință cu ajutorul unui bici.

Alți producători de automobile ar putea căuta companiile de tehnologie să furnizeze sisteme de operare în mașină, dar există încă spațiu pentru sisteme personalizate. În special de la companii precum Volvo, care au demonstrat un nivel aproape autistic de atenție la detalii în produsele lor.

În afară de aceasta, când infotainmentul iese dintr-una dintre cele mai bune linii ale afacerii, care îi pasă dacă are logo-ul Google sau Apple pe ea?