Stații de încărcare pentru mașinile electrice care vin la Best Buy - Autoturisme - 2019

Anonim

Oamenii care caută să obțină o mașină electrică ecologică - sau cel puțin își pun o parte din amprenta lor de carbon din vedere pe dealuri - vor avea în curând încă un loc în care își vor putea conduce vehiculele ultra-silențioase: Ecotality a anunțat o înțelegere cu electronica Retailer Best Buy (PDF) pentru instalarea stațiilor de încărcare Blink EV la 12 locații Best Buy din Arizona, California și Washington până în martie 2011. Programul pilot face parte din Proiectul EV, care încearcă să dezvolte o infrastructură care să sprijine numai electricitatea vehicule. Proiectele de la Best Buy vor analiza modul în care clienții EV utilizează stațiile de încărcare și vor dezvolta cele mai bune practici pentru crearea viitoarei infrastructuri EV într-o varietate de locații.

"Întrucât sectorul privat va conduce în final adoptarea vehiculelor electrice de consum, scopul nostru a fost de a stabili o rețea de taxare care să fie amplasată convenabil în locuri cunoscute pentru a satisface nevoile consumatorilor", a declarat Jonathan Read, CEO Ecotality. "Pentru ca infrastructura EV să fie un succes, este esențial ca întreprinderile private să aibă un rol activ. Best Buy a demonstrat o conducere adevărată ca fiind un partener de lansare pentru Proiectul EV și exemplifică modul în care inițiativele de responsabilitate corporatistă pot aduce beneficii directe experienței clienților, mediului și societății ".

Stațiile de încărcare EV vor fi lansate în locațiile Best Buy din Tuscon, Phoenix, Los Angeles, San Diego și Seattle. Locațiile vor lua în considerare aspecte precum distanța față de alte stații de încărcare existente, apropierea de interstații și alte rute majore și densitatea populației. Autovehiculele electrice ar putea avea avantaje, dar una dintre ele nu este de obicei limitată: de exemplu, Nissan Leaf poate opera aproximativ 80-100 de mile între taxe, ceea ce înseamnă că majoritatea utilizatorilor rezidențiali nu pot merge mult mai departe de 40 sau 50 de mile de la domiciliu … cu excepția cazului în care știu unde se pot conecta la o stație de încărcare de-a lungul drumului. Nissan crede că majoritatea oamenilor vor să-și perceapă taxa de mașini electrice acasă peste noapte, deoarece o încărcare completă durează câteva ore, dar Blink spune că încărcătoarele sale comerciale vor putea să dea o taxă "semnificativă" în doar 15 minute.

Încărcătoarele comerciale Blink Network EV oferă ecrane tactile color și se conectează la un portal web care arată starea încărcării, istoricul, statisticile și informațiile de facturare ale vehiculelor, împreună cu o grămadă de opțiuni de plată.

Proiectul EV, administrat de Ecotality, speră să instaleze aproximativ 15 000 de stații de încărcare comerciale și rezidențiale în 16 orașe din șase state.