Proprietarii de vehicule electrice primesc stații de încărcare pe asistența GPS și pe asistența rutieră - Autoturisme - 2019

Anonim

Coulomb Technologies, o companie care construiește stații de încărcare a vehiculelor electrice în zone urbane, a anunțat o nouă metodă de localizare a stațiilor de încărcare prin intermediul sistemelor de navigație TomTom. Atunci când accesează locațiile prin intermediul TomTom, șoferii pot de asemenea să tragă tipul conexiunii, viteza de încărcare și costul de încărcare a unui vehicul. Această aplicație este prezentată la conferința Plug-In 2011 din Raleigh, NC, dar reprezentanții Coulomb nu au specificat data la care ar fi adăugat adăugarea la GPS-ul TomTom. Proprietarii de autovehicule electrice au deja acces la informații pe Web, deși site-ul Coulomb, precum și aplicații pe smartphone-uri.

De asemenea, anunțată la conferința Plug-In 2011, AAA a adăugat taxarea mobilă prin asistență rutieră în cazul în care un conducător auto rămâne fără putere în timpul unei deplasări. Lansând un program pilot în Portland, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Knoxville și Tampa în această vară, camionul de încărcare îi ajută pe șoferii neajutorați să ajungă la o stație de încărcare sau acasă. Aceste camioane sunt echipate cu încărcătoare de nivel 2 și 3 care au o viteză de încărcare mult mai rapidă decât o priză normală de uz casnic. Conducătorii auto se pot aștepta să intre 3 până la 15 mile dintr-o încărcare de 10 până la 15 minute de la unul dintre camioane.

De asemenea, AAA testează diferite tipuri de camioane de încărcare. Unele camioane utilizează generatoare pentru a crea electricitate, în timp ce altele sunt echipate cu pachete mobile de litiu-ion. Aceasta este prima încercare de lansare a unui serviciu de încărcare a vehiculelor electrice în Statele Unite. AAA se așteaptă să extindă testul inițial și, în cele din urmă, să ofere serviciul de tarifare la nivel național. Cele șase zone urbane au fost alese inițial datorită nivelului ridicat de proprietate a vehiculelor electrice și investițiilor în stații publice de încărcare pentru cetățeni.

Ambele eforturi de la AAA și Coulomb Technologies sunt concepute pentru a reduce cantitatea de frică publică din cauza consumului de energie în timpul conducerii.