Autoritățile federale vor solicita în curând căsuțe negre în automobilele americane - Autoturisme - 2019

Anonim

Cei dintre voi speriat de Big Brother vor avea un pic mai mult pentru a fi paranoici când intri in masina ta. Într-o lună, oficialii federali (NHTSA) vor cere fiecărui automobil să conțină o cutie neagră; similar cu dispozitivul transportat în avioane. Cutia neagră pentru automobile este un înregistrator de date pentru evenimente care vă va monitoriza obiceiurile de conducere și va oferi un instantaneu al ultimului moment de impact în cazul în care mașina se blochează.

Potrivit autologului Wired, autovehiculele cu airbaguri ar putea avea deja dispozitive de cutie neagră proprietară instalate în ele, dar nu există nici un standard peste tot în acest moment cu privire la utilizarea datelor colectate. Există 37 de state care nu au statute în ceea ce privește divulgarea datelor. În unele cazuri, informațiile despre cutia neagră sunt admisibile în instanță și, din moment ce nu există legi federale care să guverneze accesul la date, este posibil să nu existe limite la ceea ce pot accesa alte părți.

Acest tip de informații ar fi util pentru organele de drept, companiile de asigurări și producătorii în determinarea defecțiunilor, fie că sunt conducători auto, fie că sunt fabricați. General Motors, o companie care a pionierat o mare parte din tehnologia de înregistrare a datelor, spune că utilizează datele pe care le-a achiziționat pentru a studia severitatea accidentelor și pentru a înțelege cum a funcționat sistemul chiar înainte de accident. Datele le ajută cu rechemări și probleme cu dispozitivele de siguranță, cum ar fi desfășurarea airbag-urilor. În schimb, datele ar putea fi utilizate de societățile de asigurare pentru a determina modul de evaluare a creanțelor.

Implicarea este pentru un standard în ceea ce privește accesul și cât de mult. Potrivit lui Tom Kowalick, președintele institutului de ingineri electronici electronici, "Această lipsă de standardizare a constituit un obstacol în calea studiilor la nivel național privind siguranța vehiculelor și a accidentelor rutiere." Standardele implementate ar diminua, de asemenea, problemele de confidențialitate și ar împiedica manipularea informațiilor.