Fiat ar putea dezvălui versiunea sa de Mazda MX-5 în această toamnă la show-ul Los Angeles - Mașini - 2019

Anonim

Fiat va călători la Los Angeles Motor Show din noiembrie, pentru a introduce un nou roadster numit 124 Spider. Când se încadrează, convertibilul va fi facturat ca un moștenitor al originalului Spider (imaginat) care a fost introdus în 1966 și vândut sub o mână de nume și mărci până în 1985.

Modelul 124 Spider va călători pe aceeași platformă cu noua Mazda MX-5 Miata de-a patra generație, dar asemănările dintre cele două se vor opri aici. Designerii de la ambele Fiat și Mazda au mers la mare distanță pentru a evita să se termine cu gemeni specialiști de genul Scion FR-S și Subaru BRZ. Ceea ce va arata ar fi in aer, dar surse apropiate de Fiat au sugerat ca roadster-ul nu va adopta un design complet in retro, in ciuda numelui de desen al modelului.

În interior, modelele MX-5 și 124 vor împărți câteva bucăți minore, cum ar fi tulpini, butoane și întrerupătoare. Componente majore cum ar fi tabloul de bord, scaunele și volanul vor fi proiectate intern de către Fiat, iar sistemul de infotainment va fi tras direct din coșul de piese Fiat-Chrysler.

Din punct de vedere mecanic, modelul 124 Spider va fi lansat cu un motor cu patru cilindri MultiAir de 1.4 litri turbo, care se găsește în prezent într-un număr mare de produse Fiat-Chrysler, inclusiv Alfa Romeo Giulietta, Jeep Renegade și Fiat 500X. Cel mai probabil, legat de o transmisie manuală cu șase viteze, entuziast, moara MultiAir este de așteptat să facă oriunde între 140 și 170 cai putere în starea sa cea mai de bază.

Fiat își păstrează buzele sigilate în jurul valorii de 124, deci dacă o vom vedea sau nu în Orașul Îngerilor, ar fi cineva să ghicească. Ceea ce nu este sigur este ca modelul Spider este programat sa debuteze inainte de sfarsitul anului, asa ca daca raportul nu este corect, ragtop-ul va face prima aparitie publica la Salonul Auto de la Frankfurt.