Fisker Surf debutează la Salonul Auto de la Frankfurt - Autoturisme - 2019

Anonim

Fisker Automotive a dezvăluit noul plug-in-așteptare pentru … vagonul cu rază lungă de acțiune electrică la Salonul Auto de la Frankfurt 2011. Dublind Fisker Surf, noua mașină de la pornirea SoCal este, în mod evident, o versiune de vagon a sedanului Fisher Karma.

În timp ce unele sprâncene se pot ridica în ceea ce privește cererea pentru un vagon de lux cu aspect sportiv de lux, fondatorul companiei și designerul de plumb Henrik Fisker nu vede nicio problemă cu scopul de proiectare; declarând că obiectivul a fost acela de a crea o mașină sport practică ecologic, cu putere monstruoasă și utilitate indiscutabilă.

Deocamdată, detaliile despre Surf sunt rare, dar Surf împărtășește, în mod obișnuit, unitatea de antrenare a lui Karma: o pereche de motoare electrice de 150 kilowați care pompează 201 de cai putere cu o baterie de litiu-ion de 20 de kilowați. Gama se spune ca sta la 50 de mile; kilometrajul fiind suplimentat dincolo de acesta cu un motor turbo de 2.0 litri care ajută la scurgerea energiei după ce bateria se stinge.

Nu a fost acordată nici o dată sau preț de lansare fermă, dar Surf-ul ar trebui să se ridice cândva în 2013.