Potrivit pentru oligarhi, Porsche Macan, tunat de TOPCAR, transformă cadranul până la 11 - Mașini - 2019

Anonim

Tunerul rus TOPCAR a introdus o gamă largă de piese de schimb pentru piața pieselor de schimb, proiectate special pentru crossover-ul Macan de la intrare.

Disponibil cu kitul TOPCAR complet, Macan are o imagine mai periculoasă, datorită unui set de caroserie cuprinzător, care include o bara de protecție adâncă, cu guri de ventilație suplimentare, guri de aerisire în spatele roților din față, rampă largă a fenderului, fuste laterale, - spoiler montat și un spoiler spate nou dotat cu difuzor integrat de aer.

În interior, Macan personalizat câștigă un volan de carne cu trei spițe și lemn de carbon din aur pe panoul de bord, panourile ușii și consola centrală. Decorajul din lemn de pe tabloul de bord și suprafețele de tapițerie din piele matlasată cu diamante adaugă o notă de lux la ambianța generală, creând un crossover care este potrivit chiar și pentru cei mai exigenți oligarhi.

Kitul aerodinamic poate fi completat de un sistem de evacuare performant Innotech cu trei moduri numite deschise, închise și respectiv auto. În modul deschis, ventilele integrate în eșapament sunt deschise, permițând un debit maxim și o notă de evacuare a gâtului. Modul închis închide supapa pentru o mișcare mai silențioasă, iar modul automat le deschide numai atunci când motorul se află la rpm mare sau când pedala de gaz este apăsată peste un anumit punct.

În afară, TOPCAR nu a făcut modificări mecanice la Macan. Modelul imaginat în fotografiile promoționale ale tunerului este alimentat de un motor V6 de 3.6 litri cu motor turbocomponent, livrat de Macan Turbo, care trimite 400 de cai putere și 406 de picioare de cuplu la toate cele patru roți printr-o transmisie cu șapte trepte cu dublu ambreiaj. Cu toate acestea, setul de caroserie poate fi montat la orice macan, indiferent de ce se află sub capotă.

În Europa, cumpărătorii care doresc să-și tuneze Macan-ul cu piese TOPCAR vor trebui să plătească € 13, 480 (puțin peste $ 15, 000) pentru kitul standard sau € 17, 080 (aproximativ $ 19, 000) kit de fibre. Dacă este prea mult, majoritatea pieselor din kit pot fi comandate individual.