Ford tocmai a făcut modelul 2015 Shelby GT350 și mai prețios, limitând rularea la 137 de modele - Mașini - 2019

Anonim

Oricine a văzut dezvăluirea modelelor Shelby GT350 și GT350R Mustangs ale Ford la Salonul Auto de la Detroit din acest an, tocmai a terminat să-și colecteze fălcile de pe podea și chiar în timp. Ford a anunțat câți dintre ei au lansat fabrică pentru 2015: un număr extrem de limitat (și specific) de 137 de modele în total.

"Pentru a onora pasiunea fanilor noștri pentru cea de-a 50-a aniversare a seriei Shelby GT350, o serie limitată de modele GT350 va fi construită în 2015; aceste mașini vor fi extrem de râvnite atât de entuziaștii Mustang, cât și de cei de la Shelby ", a declarat Henry Ford III, manager de marketing Ford Performance.

O sută de modele de GT350 vor fi făcute, jumătate cu pachetul de tehnologie disponibil, iar cealaltă jumătate echipate cu pachetul sportiv de piste. Pachetul tehnic al Shelby oferă mașinii confortul creaturilor cu care suntem obișnuiți, cum ar fi navigația cu sistemul infotainment Ford Sync 3. Autovehiculele care se ocupă de pachetul de piste vor evita astfel de luxuri în favoarea amortizoarelor magnetice, a sistemelor suplimentare de răcire a componentelor și a unei brațe de tip strut. Toți vor veni, desigur, cu V8 de 5.2 litri care promite mai mult de 500 de cai putere de aspirație naturală.

Acest lucru lasă doar pe cei 37 de Shelby GT350R care se vor produce, ceea ce este deliberat. Povestea spune că, atunci când Carroll Shelby și-a construit GT350 omologat în 1965 pentru competiție, au fost construite 35 de modele împreună cu două prototipuri. Astfel, in cinstea modelului original GT350, aceasta noua versiune moderna va debuteaza in acelasi numar.

Rețineți că acest lucru este valabil doar pentru anii 2015, ceea ce le conferă un caracter unic care va conta în primul rând colecționarilor. Oricine nu are grijă de anul în care se află înmatriculatul, va fi în continuare capabil să obțină cel mai mult Mustang capabil să producă vreodată doar prin așteptarea unui pic mai mult până în 2016.