Ford "cel mai imbunatatit" in economia de combustibil, spune EPA - Autoturisme - 2019

Anonim

Ford a anunțat că un nou raport al EPA arată că acesta a îmbunătățit economia de combustibil a flotei sale mai mult decât orice alt producător de automobile din 2004. Economia combinată a combustibilului pentru autoturisme și camioane sa îmbunătățit cu aproape 20% în acel moment, aproape de două ori mai mare decât cel mai apropiat concurent.

Cea mai interesantă parte a planurilor de îmbunătățire a economiei de combustibil pentru pasionații de automobile este că Ford nu crește economia de combustibil la costul performanței. Ford de fapt îmbunătățește performanța în unele dintre vehiculele sale și economisește încă combustibil. Un exemplu bun este noul motor V6 care face parte din Ford Mustang 2011. Noul V6 produce 305 CP - doar câțiva pononi timizi de ieșirea modelului actual V8 - și încă atinge 30mpg pe autostradă.

Ford a introdus de asemenea o linie de motoare EcoBoost care oferă performanțe impresionante în timp ce consumă combustibil. Ford oferă cea mai mare parte a creditului pentru îmbunătățirea economiei de combustibil a hibrizilor Ford Escape și Mercury Mariner. Mergând înainte, Ford se așteaptă ca hibrizii Fusion și Milan împreună cu motoarele cu patru cilindri EcoBoost să-i ajute să-și îmbunătățească și mai mult ratingul de economie de combustibil.

"2009 a fost un an inovator pentru Ford, care a dus la lansarea EcoBoost si introducerea de noi produse care vor duce la imbunatatiri suplimentare in 2010", a declarat Sue Cischke, vicepresedinte al grupului, Sustainability, Environment and Safety Engineering. "Angajamentul nostru de a oferi vehicule accesibile, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil pentru milioane de oameni nu a fost niciodată mai puternic sau mai bine demonstrat".

Ford subliniază că economia de combustibil în 2010 Fusion a îmbunătățit cu 21% față de modelul din 2009, de la 28 mpg la 34 mpg. Ford caută EcoBoost pentru câștiguri mari în gama sa viitoare. Blue Oval va oferi motoare EcoBoost în 90% din flota sa până în 2013 și 100% din transmisiile sale vor fi avansate cu șase unități de viteză. Mustang V6 2011 are șase trepte transmisii automate și manuale, iar Mustang GT 2011 se zvonește că are aceleași opțiuni de transmisie împreună cu un motor V8 de 4 litri de 5 litri.

Ford a fost primul constructor auto din SUA care a profitat de economia săracă.