Ford Reworks Sync cu MyFord Touch - Autoturisme - 2019

Anonim

Sunteți gata să vă împliniți fantezia Knight Rider de a deține o mașină complet automatizată cu personalitate, cum ar fi KITT?

Îmi pare rău, va trebui să coborâți împreună o replică și să vă sculptați propriul păr Hasselhoff, deocamdată. Dar Ford va aduce publicul obișnuit de cumpărare un pas mai aproape de acest an prin introducerea MyFord Touch, următoarea generație a proiectului de sincronizare de lungă durată cu Microsoft. Compania a prezentat exemple live ale tehnologiei la standul Microsoft Embedded la CES 2010.

Impreuna cu un ecran tactil LCD de 8 inci, sistemul MyFord ofera doua LCD-uri suplimentare de 4, 2 inci, care flancheaza vitezometrul, oferind informatii despre tot, de la RPM-urile motorului (pe panoul de diagnoza din stanga) pana la ID apelant intr-un apel (pe panoul de divertisment din partea dreaptă).

La fel ca sistemul original Sync, MyFord poate atașa dispozitive cu funcții Bluetooth, cum ar fi telefoanele, pentru a servi drept difuzor sau pentru redarea unui suport media, precum și pentru a accesa dispozitive USB, cum ar fi dispozitivele de tip "thumb" sau iPod-urile conectate pentru accesul suplimentar la suporturi media. Microsoft și Ford au adăugat, de asemenea, niște controale noi - cum ar fi reglarea iluminatului ambiental - și vor deschide platforma pentru a selecta dezvoltatorii care vor dezvolta aplicații în mașină. Pandora și Twitter au fost prezentate la CES. (Înainte de a vă panica la gândul că șoferii se strecoară din spatele volanului la 70 km / h, aplicația Twitter doar citește înapoi mesaje de la prieteni când conduceți).

În total, șoferii au trei moduri de a controla sistemul: prin atingere, prin voce și prin controlerul direcțional cu cinci direcții montat pe volan. Cu toate că Sync a avut și o activare vocală, Microsoft a îmbunătățit atât calitatea recunoașterii vocale, cât și ușurința utilizării de această dată. De exemplu, mai degrabă decât să-i spuneți sursa pe care doriți să o redați, puteți spune: "Redați Radiohead, Poliția Karma" și vă va da seama restul.

În prezent, sistemul MyFord Touch este prevăzut să apară atât în ​​Ford Edge 2011 cât și în Ford Focus 2012, precum și în selectarea vehiculelor Lincoln și Mercury, respectiv MyLincoln și MyMercury. Va fi standard, dar va apărea în trei niveluri diferite, dintre care cele două mai mici vor reduce dimensiunea și numărul de ecrane.

Consultați galeria foto a sistemului MyFord Touch In-Car Connectivity System.