Ford Start Concept Car Pictures - Autoturisme - 2019

Anonim

Micul nu trebuie să însemne ieftin. Deci, gândul este în spatele celei mai recente concepte Ford: Startul. În ciuda dimensiunilor caroseriei B asemănătoare cu modelul Fiesta, designerul exterior Jeff Nield a încercat să ofere Startului o statură și o prezență cu caracteristici mai potrivite pentru o mașină de lux mai mare, ca o linie superioară a centurii care face pasagerii să se simtă mai opriți și mai inteligenți, pentru a face capătul din spate să pară mai larg decât în ​​realitate.

Interiorul face de asemenea o utilizare inteligentă a spațiului cu scaunele care alunecă pe o șină mono-subțire, ceea ce face ca podeaua să pară mai mare și mai puțin aglomerată decât în ​​cazul sistemelor cu două căi ferate. O bordură neconvențională îmbină gabaritele analoge asemănătoare gogoșilor cu un afișaj digital în centru, oferind acțiunea netedă și simțul intuitiv al acelor de măturat cu flexibilitatea unui ecran LCD.

Deși Ford nu intenționează să producă conceptul Start, nu vă lăsați surprins să vedeți că unele dintre cele mai inovatoare caracteristici ale sale se strecoară în alte carduri Ford. Motorul EcoBoost cu trei cilindri de 1.0 litri este deja destinat producției - deși ne îndoim de faptul că veți vedea acest lucru cu un cadru quirky de vârstă spațială văzut pe Start.