Ford Sync se apropie mai mult de KITT cu 10 000 de comenzi vocale - Autoturisme - 2019

Anonim

Următorul Ford nu va lansa un ecran de fum, nu va bloca semnalele cu microunde sau nu va îndepărta gloanțele, dar va ajunge cu un pas mai aproape de fantezia fiecărui copil din anii '80 prin recunoașterea și răspunsul la comenzile vocale relativ intuitive. La fel ca KITT 2000 al lui Michael Knight. Ford și-a revizuit recent sistemul inteligent de sincronizare, care controlează totul, de la controlul climatizării la sunet, pentru a recunoaște până la 10 000 de comenzi vocale.

Potrivit lui Brigitte Richardson, inginer de recunoaștere a vocii de la Ford, versiunea originală a Sync a inclus aproximativ 100 de comenzi vocale, ceea ce înseamnă că noi utilizatori trebuie să memoreze termenii exacți pe care mașina le recunoaște. Cu cea mai recentă actualizare, sistemul a fost actualizat pentru a include 10 000 de comenzi, adăugând un număr de comenzi identice pentru aceeași funcție, astfel încât șoferii să poată vorbi cu mașina în limbaj mai natural.

De exemplu, atunci când devine puțin rece, șoferii pot să aprindă căldura spunând "mai cald", "creștere temperatură" sau "temp up". Fiecare categorie din sistemul de navigare este de asemenea recunoscută acum, permițând șoferilor să solicite verbal ceva în apropiere - cum ar fi gazul - și au sistemul să îl caute automat și să-l fixeze ca destinație.

Consultați videoclipul de mai jos pentru o demonstrație a noilor funcții de sincronizare în acțiune.