Ford va integra Pandora prin sistemul său de sincronizare - Autoturisme - 2019

Anonim

Ford a anunțat lansarea unei noi caracteristici de sistem Sync numită AppLink, care va permite driverului de control al vocii asupra aplicațiilor smartphone în mașina lor. Pentru a ajuta la debutul aplicației, Ford a colaborat cu Pandora, Stitcher radio "inteligent" și clientul Twitter OpenBeak. Ford va începe, de asemenea, să lucreze direct cu dezvoltatorii de aplicații pentru a vă asigura că viitoarele aplicații pot lucra cu Sync.

Sistemul de sincronizare va conține atât comenzi activate prin voce, cât și un set de comenzi montate pe volan, probabil în cazul în care zgomotul de fundal va depăși comenzile vocale. Utilizatorii vor putea să activeze aplicațiile Pandora și să controleze stația, să evalueze muzica și să schimbe canalele fără să le conecteze telefonul la mașină.

Și în timp ce vestea cea mare este Pandora și toți fanii care suferă de muzică pe Internet pe care le are serviciul de 22 de milioane de persoane, posibilitățile de integrare a smartphone-urilor într-un sistem existent la bordul mașinilor ar trebui să aibă dezvoltatorii de aplicații scandalizând posibilitățile.

AppLink este conceput în prezent pentru a lucra în mod special cu smartphone-uri Android și BlackBerry. Nu există încă niciun cuvânt despre posibila integrare a iPhone-ului. Consultați videoclipul de mai jos pentru o demonstrație a sistemului.