Ford câștigă mare la Salonul Auto de la Detroit - Autoturisme - 2019

Anonim

Ediția AutoWeek a numit Ford următoarea generație Focus "cel mai semnificativ" de vehicule din 2010 America de Nord International Auto Show. Urmatoarea generatie Ford Focus a facut debutul mondial in aceasta luna, 11 ianuarie, la Salonul International Auto de Nord din America de Nord. Ford a primit multă recunoaștere pentru autoturismele sale noi și vechi în această săptămână la Detroit la show-ul auto, modelul Ford Fusion Hybrid cu sediul central câștigând mașina din America de Nord a anului 2010, iar Ford Transit Connect ia camionul anului.

"Acesta a fost un vot unanim, unul dintre puținele din istoria premiului AutoWeek ", a declarat Wes Raynal, editor la AutoWeek și autoweek.com. "Aceasta masina le da fanilor Ford si Focus masina inapoi. Asta inseamna ca entuziastii au plans de ani de zile pentru European Focus si in final ne primim dorinta. De asemenea, credem că este o platformă perfectă pentru o versiune SVT. Mașina se vinde în 2011, alimentată de un motor sportiv cu patru cilindri, îmbinat cu o transmisie DSG, și nu putem aștepta să o conducem ".

Noul Focus va fi în cele din urmă vândut în 122 de piețe, cu o pondere de până la 80%. Ford Motors spune că Focus va fi construit pe noua platformă Ford C-car, care va susține până la 10 modele unice și va genera vânzări de 2 milioane de unități pe an.

Următoarea generație Ford Focus va fi prezentată la NAIAS împreună cu alte vehicule Ford, Lincoln și Mercury premiate în cadrul Cobo Hall din Detroit până pe 24 ianuarie.