Tunerul german transformă convertibilul Mercedes-AMG C63 S într-un uscător de păr de 650 CP - Mașini - 2019

Anonim

Pentru unii, modelul Mercedes-AMG C63 S Cabriolet de 503 de cai putere este prea tare. Tunerul german Brabus se pare că este de acord, și a lansat o evoluție mai puternică a celui mai mic drop-top de la Mercedes, care coboară stilul de performanță și stilul până la 11 - dacă nu chiar mai mare. Se numește Brabus 650.

Brabus a presat 650 CP și 604 de kilograme de cuplu din motorul V8 de 4.0 litri cu turbocompresor dublu C63. Acesta a obținut puterea suplimentară dezvoltând turboguri mai mari și reprogramând unitatea electronică de comandă (ECU). De asemenea, a fost reconstruit complet cu opt cilindri, cu componente noi, mai puternice, pentru a vă asigura că nu se auto-distruge, deoarece acul tahometru flirtează cu linia redusă.

V8 accelerează puterea la roțile din spate prin transmisia automată cu șapte trepte AMG cu ambreiaj dublu. Poate fi lăsată în mișcare sau deplasată manual utilizând agățătoare de aluminiu montate în spatele volanului. Indiferent de modul pe care îl alegeți, modelul Brabus 650 efectuează un sprint de referință de la 0 la 60 în 3, 7 secunde și trece la o viteză maximă de aproape 200 mph. Coborâți vârful, spargeți pedala de gaz și părul bine îngrijit al ocupanților nu va avea șansa de a fi capabil să accelerată această accelerație.

Tratamentul Brabus nu ar fi completat fără o serie de trucuri vizuale care fac din aerodinamică mai mult 650 în timp ce îi conferă un aspect puternic și muscular. Lucrând într-un tunel vânt, designerii au creat un set complet nou de caroserie care include o bara de protecție inferioară cu un splitter din fibră de carbon, fuste specifice laterale și un difuzor masiv de aer integrat în bara de protecție din spate. Aliajele specifice Brabus adaugă o notă finală aspectului personalizat.

Cei 650 care vor fi afișați săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva prezintă accente albastre în cabină. Brabus se specializează în construirea de modele unice și încurajează pasionații să-și personalizeze mașina în timpul procesului de producție.

Informațiile despre prețuri nu au fost încă divulgate. Cu toate acestea, "dacă trebuie să întrebați, probabil că nu vă puteți permite" este expresia care vine în minte aici.