Partenerii GM au colaborat cu LG pentru a crea mașini electrice mai bune - Autoturisme - 2019

Anonim

General Motors se alătură echipei LG pentru a dezvolta mașini electrice care depășesc capacitățile modelului Chevy Volt, un motor hibrid plug-in și un vehicul electric. LG Chem, o filială a LG, furnizează bateriile litiu-ion care alimentează prototipurile electrice Volt și alte modele electrice GM. Noua afacere va depăși doar bateriile. Potrivit anunțului comun ieri, LG va ajuta cu componente cheie legate de structura vehiculelor, arhitectura, alte soluții pentru automobile.

"Multe soluții pentru nevoile de transport de mâine pot fi disponibile mai rapid, pe baza strategiei noastre de parteneriat", a declarat vicepreședintele GM, Steve Girsky. "Consumatorii beneficiază de cea mai rapidă tehnologie de economisire a combustibilului, dacă lucrăm cu cei mai buni furnizori și economisim timp și bani în procesul de dezvoltare".

Începând din nou cu creșterea prețurilor la gaze și creșterea standardelor de economie de combustibil la 54, 5 mile pe galon până în 2025, ideea de a se deplasa spre o soluție electrică devine din ce în ce mai atractivă pentru marii producători auto. Aproape fiecare producator auto major are o masina electrica in dezvoltare, desi pretul acestor vehicule ramane ridicat si raza lor ramane la 100 de mile pana la taxa.

"Aceasta este o dezvoltare strategică pentru LG și susținem pe deplin obiectivul GM de a conduce industria în electrificarea automobilului", a declarat Juno Cho, președinte și CEO al LG Corp.

Nu se știe dacă acest parteneriat va face progrese în rezolvarea unor probleme majore cu mașinile electrice, cum ar fi capacitatea bateriilor cu litiu-ion, vitezele lor de degradare rapide și timpul necesar încărcării unui vehicul electric, care este în prezent aproximativ opt ore pentru o încărcare completă. La fel ca toate electronica, ceea ce masina electrica are nevoie intr-adevar este un nou tip de tehnologie de baterie care urmează să fie inventat care deține o taxa mult mai mare pentru mai mult timp o taxa mai repede. Din păcate, nu am auzit nici o veste pe acest front încă.