GM OnStar, de asemenea, atingând în Google Maps - Autoturisme - 2019

Anonim

Doar la o zi după ce Ford a anunțat că tehnologia Microsoft Sync bazează pe capacitatea de a trimite destinații prin Google Maps, General Motors se întâlnește și cu Google: companiile tocmai au anunțat un acord care va permite utilizatorilor pentru a trimite destinații din Hărți Google în serviciul On-Turn de navigare cu ajutorul unei funcții noi numite eNav.

GM spune că funcția eNav va deveni disponibilă prin Google Maps până la sfârșitul lunii iunie. Odată ce se află în vehiculele lor, șoferii vor putea să tragă destinațiile trimise către sistemul de vehicule din Google Maps; sistemul OnStar va genera apoi propriile instrucțiuni Turn-by-Turn din locația curentă a vehiculului.

Spre deosebire de Ford Sync - care este disponibil numai în vehiculele selectate din 2010 și 2011 - opțiunea Google Maps va fi disponibilă pe toate vehiculele GM cu posibilitate de întoarcere care vor merge până în 2006.

"ENav este soluția perfectă pentru abonații care preferă flexibilitatea de a utiliza Google Maps pentru a-și planifica în avans deplasările, dar fără a avea nevoie de a aduce hărți tipărite în mașină", ​​a declarat Nick Pudar, o declarație.

Acordul Onstar cu Google urmează pe o demonstrație a caracteristicilor de cartografiere mobilă bazate pe Android destinate viitorului vehicul electric hibrid Chevrolet Volt.