La revedere: Huayra de top Pagani, care va fi construită într-o nouă unitate în luna septembrie - Mașini - 2019

Anonim

Versiunea coupe a lui Pagani Huayra se apropie de final, dar este departe de cântecul lebedelor pentru supercar-ul numit "breathhy". Acum este momentul pentru a produce versiunea roadster, iar Pagani a anunțat ora și locul unde va începe.

Un reprezentant al companiei Pagani a declarat pentru Autovisie că versiunea top-down a celui de-al doilea supercar va fi construită într-o nouă unitate … chiar pe stradă. Această nouă fabrică va permite producătorului de automobile de lux să-și mărească producția anuală la 300 de mașini, dar asta e doar ceea ce este capabil. Pentru a păstra exclusivitatea mașinii (100 de unități pe model nu este suficient de exclusivist, aparent), Pagani va păstra producția fabricii la 45 pe an.

Pagani Huayra

După cum sa menționat mai sus, rularea rutei Huayra va fi menținută la 100 de unități, la fel ca versiunea coupe. Fiecare dintre ele va fi echipat cu un V12 twin-turbo de 6.0 litri, provenind din AMG, care va scoate 720 cai putere și un cuplu de 740 de kilograme. Puterea este trimisă pe roțile din spate printr-o cutie de viteze secvențială cu șapte trepte. Coupé Huayra este capabil să sară de la 0 la 60 în 3.2 secunde, ajungând la aproximativ 231 mph, dat suficient spațiu. Suntem siguri că versiunea convertibilă nu va afișa o scădere prea mare a performanței, dacă este deloc.

Producția pentru Huayra este stabilită pentru luna septembrie, care este momentul în care noua instalație va fi finalizată. Acest lucru va pune mașina în linie pentru dezvăluirea sa din 2016, pe care o vom vedea cu siguranță la una dintre seriile auto importante după sărbători.

Dincolo de roadster, fondatorul companiei Horatio Pagani a sugerat că o versiune mai "hardcore" a lui Huayra ar putea fi pe drum ca un "cadou" fanilor lumii Pagani. În afară de asta, nu sa mai menționat nimic, dar dacă această nouă facilitate este folosită doar pentru o fracțiune din producția sa pentru Roadster, există potențial pentru unele surprize viitoare.