Vesti bune, fanii Audi: Sedanul RS 3 și SUV-ul Q8 se apropie de stat - Mașini - 2019

Anonim

Suntem fanii mari ai Audi S3 (și platforma de partajare Volkswagen Golf R) aici, la DT, deci are sens că ne-ar plăcea o versiune mai rapidă, mai sportivă și mai extremă RS 3. Din păcate, nu putem ști sigur, deoarece Sportback cu cinci uși, singurul stil oferit, nu a reușit niciodată să facă acest lucru în Statele Unite. Un nou raport al Automotive News ar putea însemna că se schimbă.

Scott Keogh, președintele Audi America, a declarat recent revistei că un RS 3 Sedan ar putea vedea curând țările din SUA, spunând: "Chiar vrem cu adevărat RS 3. [Sedanul] va fi o mașină de poziționare excelentă, o mare halo masina. "

În timp ce nu confirma automat mașina, Keogh a scos un indiciu destul de puternic. "Sunt foarte încrezător că vom vedea mașina pe piață", a spus el.

Dacă și în cazul în care RS 3 Sedan ajunge în America, ar fi probabil echiparea aceleași 2, 5 litri inline-cinci ca vărul lui Sportback. Motorul turbocompresor face o putere puternică de 367 cai putere și cuplu de 343 de kilograme, permițând tracțiunea integrală cu cinci uși să atingă 62 km / h în 4, 3 secunde. Viteza maximă este limitată la 155 mph sau 174 mph, în funcție de pachetul opțional.

Pentru a îndulci afacerea, sedanul va lua cu sine niște repere de stil de la Conceptul A3 Clubsport Quattro care a apărut în luna mai. Da, te rog.

Mergând peste marca Audi, avem Q8. Modelul SUV, care va avea o lungime de peste 16 picioare și va începe în jur de 75 000 de dolari, a fost verde pentru producție anul trecut, iar Keogh a confirmat că va avea cu adevărat grație pieței americane.

"Q8 pare a fi un produs de acasă pentru SUA, dacă te uiți la dimensiunea sa și unde va fi poziționată", a spus Keogh. "Aceasta este absolut o mașină pe care o vom vedea în Statele Unite".