Calul unei culori diferite: construiți Mustang-ul perfect cu noua aplicație personalizată a Ford - Mașini - 2019

Anonim

Nu cu mult timp în urmă, atunci când un cumpărător își imagina cum poate personaliza o mașină nouă, ar trebui să se uite la o broșură a producătorului și să-și imagineze tot ce ar putea fi, roți noi, aripi mari și o slathering de strălucitoare, vopsea particularizată. Din fericire, pentru noi, Reagan nu mai este președinte și nu trebuie să ne bazăm exclusiv pe imaginația noastră (indiferent de ce este) pentru personalizarea potențială a mașinii. Introduceți Ford și noua sa aplicație Mustang Customizer, care va permite proprietarilor potențiali și actuali să-și mărească Stang-ul în domeniul virtual.

Gratuit atât pentru dispozitivele Apple cât și pentru dispozitivele Android, aplicația permite oamenilor să amestece și să se potrivească cu toate opțiunile disponibile pe noua mașină de ponei Ford … și chiar și pe unele care nu sunt. Cand aplicatia este descarcata, utilizatorii pot incepe personalizarea prin alegerea modelului Mustang pe care il doresc: modelul V6, noua optiune Ecoboost sau GT, care imbina Coyote V8 de 5.0 litri care produce 435 cai putere si 400 de kilograme de cuplu.

Următorul ecran prezintă o redare 3D a "stangului" în care utilizatorii se pot deplasa și examina cu o simplă tragere a degetului. De asemenea, pot atinge anumite puncte pentru a începe să schimbe părți precum capota, grila și roțile sau să le acceseze dintr-un meniu lateral.

Utilizatorii de aplicații pot chiar să schimbe locațiile în care se află mașina 3D, probabil că sunt pe drum. Odată ce au mașina pe care doresc să o configureze, există o listă sumară care este accesibilă, oferind o scurgere a pieselor folosite care pot fi salvate pe un PDF și prezentate unui distribuitor Ford.

Odată ce acest lucru sa întâmplat, utilizatorii de aplicații care sunt deosebit de mândri de mașina lor pot să le încarce în comunitate pentru a judeca, câștigând puncte către cele mai populare configurații. Există chiar și o secțiune "rasă" a aplicației care, din această scriere, solicită un mesaj "în curând". Orice cumpărături interesant pentru un Mustang va găsi acest instrument util, în timp ce oricine este pur și simplu fanii se poate bucura de câteva minute construind mașina visurilor lor.