HP dorește să utilizeze webOS peste tot: aparate, mașini, numele dvs. - Autoturisme - 2019

Anonim

TouchPad se zvonește că este vorba de bombardamente la retail, dar acest lucru nu încetinește planurile HP pentru webOS. La fel ca ambițiile Android ale Google, HP speră să încorporeze webOS în dispozitive inteligente, gadget-uri, mașini și aproape orice altceva care are un ecran. Noul șef de webOS al HP, Stephen DeWitt, a vorbit cu WSJ (prin intermediul CNET) despre potențialul platformei smartphone-ului companiei, observând că există un "enorm interes" în platforma webOS.

Această abordare a abordării Google față de Android. La conferința Google I / O din acest an, Google a dezvăluit că se străduiește să integreze Android în dispozitive inteligente și o varietate de alte produse electronice. HP a sugerat un viitor extins pentru webOS, deoarece a dezvăluit dispozitivul TouchPad la începutul acestui an. Producătorul de computere intenționează să integreze webOS-ul în toate computerele sale până în 2012 și se uită activ la parteneriatele de licențiere.

"Cred că WebOS este un sistem de operare unic, remarcabil", a declarat Leo Apotheker, CEO al HP, în cadrul conferinței D9. "Nu este corect să credem că ar trebui să fie doar pe dispozitive HP. Există tot felul de alte persoane care doresc să facă orice fel de hardware pe care o fac și ar dori să le conecteze la Internet. "

Suntem fanii webOS, dar dacă HP speră să extindă platforma, va trebui să se ocupe de problemele de performanță pe care le-am văzut pe dispozitivele TouchPad și Palm Pre și să lucrăm pentru a atrage mai mult interes din comunitatea dezvoltatorilor. În prezent, webOS este un concurent distanțat pe locul al cincilea în cursa pentru smartphone, clasându-se în spatele platformei Microsoft Windows Phone.