În acest oraș din North Dakota, toată lumea primește o licență pentru motociclete - Mașini - 2019

Anonim

Wisconsin și Dakotas sunt țara Harley, fără îndoială. Milwaukee găzduiește cartierul general al lui Harley-Davidson, iar motocicleta Sturgis de 10 zile din Sturgis, Dakota de Sud, este cea mai mare din SUA, cu un record record de 739.000 în 2015. Și acum Ryder, North Dakota, se pregătește pentru a fi primul oras cu motociclete complet autorizate, potrivit Motorcycle.com.

Ryder este un oraș cu o treime de kilometri pătrați în sud-vestul Dakotei de Nord, cu o populație de 85. Sâmbătă, 3 iunie 2017, toți cei eligibili, peste 50 de rezidenți Ryder cu vârsta cuprinsă între 16 și 70 de ani, au înscris cursuri de echitatie în această vară Scoala de Prairie de Sud din vecinătatea Minot, Dakota de Nord.

Potrivit Forbes, doar câțiva rezidenți Ryder dețin motociclete și cel mai mult, în special milenarele orașului, au avut o percepție că călătoria cu bicicleta a fost greu de învățat. Harley a adus un eveniment JumpStart Rider Experience. "Experiența" este un stand special care susține o motocicletă, astfel încât oamenii să poată obține un sentiment al controalelor și ceea ce se simte ca să stea pe o motocicletă.

"Orașul Ryder salută hohotele de motociclete Harley-Davidson de pe Main Street", a declarat Rydy Mayor Jody Reinisch. "Suntem încântați să vedem câteva generații de rezidenți Ryder pe motociclete care învață împreună, încercând noi experiențe de viață și bucurându-se de frumusețea orașului și a zonei înconjurătoare ca niciodată".

Pentru a încuraja și susține evenimentul, Harley-Davidson a plătit pentru a avea turnul de apă al orașului vopsit în culorile portocalii și negre ale companiei cu logo-ul mărcii. Turnul de apă avea nevoie de pictură, iar orașul nu și-a putut permite să o facă, potrivit primarului Reinisch. În schimb, primarul a prezentat reprezentanților Harley-Davidson cu o cheie ceremonială în oraș. Ryder își schimbă, de asemenea, numele până în "Riders" până la Ziua Muncii.

Toate părțile declară că evenimentul este un succes, chiar dacă unii locuitori au fost inițial sceptici. "Unii cetățeni au crezut că este oribil că am invitat-o ​​pe Harley-Davidson în oraș", a spus Reinisch. "Tot ce știm despre motociclete a fost bandele de motocicliști în filme, așa că au fost speriați. Dar Harley a venit și a făcut o grămadă de videoclipuri și a făcut o mulțime de fotografii, iar înainte de evenimentul de sâmbătă, 100% din oraș era în spatele nostru.