Infiniti G35 a reamintit pentru probleme cu airbag-urile - Autoturisme - 2019

Anonim

Nu a fost un an deosebit de stelar pentru producătorii auto japonezi în ceea ce privește lucrurile mici, cum ar fi menținerea în viață a clienților. Toyota a făcut tot ce-i stă în putință pentru a-și distruge reputația, iar acum Nissan, care deține marca Infiniti, a anunțat că un conector din seria G35 și defecțiuni ar putea fi defectuos, ceea ce ar împiedica desfășurarea airbagurilor.

Cablajul din seria G35 2005 și 2007 și din 2005 până în 2006 G35 Sedans poate purta și întrerupe semnalul airbag-ului. Dacă semnalul se degradează prea mult, airbagul nu se va desfășura în timpul unui accident.

Potrivit ABC News, un purtător de cuvânt al Nissan a confirmat că nu au fost raportate leziuni și că, dacă lumina de avertizare a airbag-ului roșu al autovehiculului continuă, proprietarii ar trebui să-și aducă autovehiculele într-un dealer pentru reparații.

Pentru autovehiculele care nu afișează luminile de avertizare, Nissan și Infiniti vor notifica proprietarii emisiunii și îi vor spune să își ia mașina în magazin.