Interviul: Actorii entourage Kevin Dillon și Jerry Ferrara au încă joc - Autoturisme - 2019

Anonim

Înainte de a filma cel de-al optulea și ultimul sezon al seriilor TV hit-uri "Entourage", Kevin Dillon (Drama) și Jerry Ferrara (Turtle) au reluat personajele lor într-o serie de videoclipuri virale pentru jocul Electronic Need for Speed: Hot Pursuit . Cu cel de-al șaptelea sezon pe Blu-ray și sezonul final care difuzează pe HBO, vedetele de la Entourage au încă joc. Actorii vorbesc despre dragostea lor de mașini rapide și jocuri video.

Care sunt amintirile tale de a juca jocuri video înapoi în timpul zilei?

Kevin Dillon: Ei bine, eu sunt un bătrân, așa că am început să joc Pong cu frații mei și Mario Bros. și nimic. Dar ne-am implicat într-adevăr și am devenit intens când Tecmo Super Bowl a ieșit. Atunci am început să jucăm jocuri video și sa intensificat. Și apoi continuă. Vreau să spun, încă mai trebuie să facem această zi de fiecare dată când mă întorc la mama mea pentru Crăciun și ce nu, vom lansa niște jocuri video și vom începe să ne luptăm.

Jerry Ferrara: E un lucru similar cu fratele meu. Așa ne-am decis cine a vrut să joace jocul video. Am avea o competiție cu un joc și oricine a câștigat atunci a obținut o oră de joc gratuit, în timp ce cealaltă persoană nu i-ar putea deranja. Eram un tip mare al lui Mike Tyson. Îmi amintesc încă codul pentru a ajunge la Mike Tyson - 0073735963. Așa că a început acolo, și apoi, evident, sa dezvoltat în acest loc nebun de multiplayer și Xbox Live și PlayStation Network. Deci, acum există doar concurență peste tot.

Care sunt gândurile tale despre cât de departe au venit jocurile de atunci?

Jerry Ferrara: Sunt mult mai avansate decât jocurile mai vechi. Grafica este mult mai bună în aceste jocuri. Aceste jocuri mai mari sunt minunate, dar este vorba de a le lua la un nivel complet nou. În jocuri precum Need for Speed: Hot Pursuit, chiar simți că te afli într-o mașină care conduce orașele și e de necrezut.

Kevin Dillon: Da. Dacă ați înmânat unul dintre jocurile mai vechi pe care le-am referit acum la un adolescent, acestea ar fi ofensate știind că acest lucru a fost acolo și că le-am înmânat ceva de genul asta. Doar ei nu cunosc istoria. Este o lume diferită.

Ce tipuri de jocuri pe care le-ați jucat pe setul de "Entourage"?

Kevin Dillon: Am făcut destul de mult de jocuri. Am jucat o mulțime de jocuri de război, Medal of Honor și Call of Duty, în remorcile între scene. Call of Duty ne-am jucat unii cu alții. Totuși, ajungi să vă vânați și ceilalți. Dar în sezonul următor vom face " Need for Speed: Pursuit fierbinte" . Pentru că putem lupta cu adevărat.

Jerry Ferrara: Ei bine, asta e tot. Trebuie să fie un joc pe care să poți juca o cursă rapidă, pentru că uneori avem doar o pauză de cinci minute. Nu aveți prea mult timp, astfel încât să puteți săriți și să jucați o cursă rapidă și apoi să vă întoarceți. Este greu să joci acele jocuri cu moduri de poveste mari pe care trebuie să le blochezi. Nu vrei să joci acele două sau trei minute câteodată. Deci, acesta este un fel de gameplay de versiune rapidă pe care ne putem bucura cu adevărat de setul următorului sezon.

Ce credeți că se spune despre jocurile video ca o formă de artă pe care au acum numere de deschidere de tip blockbuster cu reclame Call of Duty și Hollywood?

Jerry Ferrara: E o bancă mare. Sunt mulți bani implicați în jocurile video. Și dacă te gândești la asta, vei avea o grămadă de bani. Dacă cumpărați un film pentru aproximativ aproape același preț, sau poate două filme, le puteți viziona probabil o dată sau de două ori. Puteți juca jocuri video de peste si peste din nou. Deci, într-adevăr, veți obține o mulțime de divertisment pentru bani.

Kevin Dillon: Și este doar pentru a vă arăta cât de mulți oameni joacă jocuri video pe care le-au pus numere de tip box-office tip. Este o afacere destul de lucrativă și multe dintre ele intră în ele. Aceste jocuri nu sunt doar aruncate peste noapte, ca "aici te duci". Deci, cred ca este destul de rau ca urmaresc numerele si se face intr-un stil de box-office si publicitate. Deoarece faceți numere de tip box-office, trebuie să fiți atenți.

Ai lucrat cu EA pe Need for Speed: Hot Pursuit. Ce părere aveți despre jocurile de curse în general?

Kevin Dillon: Știi, sunt ceva nou în jocul jocului de curse. Întotdeauna am fost ca un tip de tip shooter. Dar lucrul cu EA ma adus de fapt în partea de curse. Pentru că e foarte distractiv.

Jerry Ferrara: Da, am fost întotdeauna un fan al jocurilor de curse. Au fost atât de mulți de-a lungul anilor că este greu să găsiți una cu care să vă puteți angaja într-adevăr. Și nevoia de viteză este una cu care poți să te blochezi.

Need for Speed ​​a vândut peste 100 de milioane de exemplare în întreaga lume. Ce credeți că este apelul pentru această franciză cu băieți?

Kevin Dillon: Cred că există un element fantezist pentru asta. Nu toată lumea ajunge să conducă într-un Maserati și Bugatti și ce nu. De asemenea, ei nu pot conduce la 180 de mile pe oră și au un astfel de accident. Unele accidente sunt unele dintre cele mai intense lucruri pe care le-am văzut vreodată în acest joc. Wipeouts sunt cele mai bune.

Jerry Ferrara: Da. Te simți foarte rău că ai distrus mașina.

Mai bine o să iau una nouă.

Care a fost prima ta masina?

Jerry Ferrara: A fost o "Thunderbird" pentru care mi-am salvat toți banii. Și m-am împrumutat cam trei săptămâni mai târziu. Am intrat într-un accident. Nu a fost vina mea. Deși există și alți oameni care nu sunt de acord cu asta.

Kevin Dillon: De asemenea, mi-am cumpărat prima mașină, care a fost un Convertible Firebird. Cineva a ieșit din calea lor și sa spart în fața mea. Nu aveam asigurare, era rău. Nu vă întrebați de ce nu am asigurat. Ar fi trebuit să mă asigur. Dar am condus fără asigurare.

Care este masina ta preferata pe care ai condus-o vreodata?

Kevin Dillon: Este greu pentru că am ajuns să conducem atât de multe mașini mari pe "Entourage". Trebuie să merg cu Ferrari California.

Jerry Ferrara: Nu voi renunța la Ferrari California pentru că nu poți. Dar acele Aston Martins sunt destul de cool, Maserati a fost de fapt mare pentru a. Practic, fiecare masina pe care am condus-o in afara de cele pe care le-am detinut a fost in show. Oricare dintre aceste mașini este minunată, avem mașini fantastice în spectacol.

Care ar fi mașina ta de vis dacă ai putea să deții ceva?

Kevin Dillon: Întotdeauna am vrut o veche Vette … ca un Stingray '67 este mașina pe care aș vrea.

Jerry Ferrara: Nu aș fi prea dezamăgit de Ferrari California. Aș fi fericit cu asta. Aș prefera California de la Ziua Ferris Bueller. Ține minte asta?

Kevin Dillon: A fost dulce.

Jerry Ferrara: A fost unul bun.