Prezentarea premiilor "Tendințele digitale ale mașinii anului" - Mașini - 2019

Anonim

Autostrada Panoramică Banning-Idyllwild vântură aproximativ 100 de mile prin Munții Santa Rosa, la sud de Palm Springs, California, prin nisipuri albe și deșerturi albe și canioane înalte care ajung la mii de metri în aer. Autostrada are mai multe curbe decât Sofia Vergara - le puteți vedea peste umerii din imaginea de sus a acestui post - și vederi care se deschid mai sus de sute de kilometri de câmpie goală și prairie, adesea fără un suflet în viziunea zilelor.

Vedeți finaliștii

Ar fi un loc groaznic de a sta pe autostradă. Dar este locul perfect pentru a testa mașinile cu motor.

Am petrecut mai bine de trei zile aici, în deșert, în căldura de 95 de grade, sub cerul neclintit la fel de albastru ca și Caraibe, cu cinci dintre cei mai buni jurnaliști de mașini din lume și o duzină de cele mai bune automobile din lume - în valoare de oțel și centuri de siguranță.

Misiunea noastră este să alegem cele mai bune dintre cele mai bune.

Vehiculele moderne nu sunt doar anvelope și cutii pentru a ne duce de la punctul A la punctul B, vezi tu. Sunt parte din viața noastră și din ce în ce mai multe platforme tehnologice care leagă telefoanele noastre inteligente, ne avertizează de pericol, dracu, mulți chiar fac conducerea pentru noi. Cu toate acestea, alți recenzenți de mașini se uită la ei, așa cum au făcut-o în anii '70: cuplu și putere și motoare. Am vrut să evaluăm întregul pachet așa cum ați proceda într-o varietate de metrici: drivabilitate, valoare, tehnologie, siguranță, stil și multe altele.

Introducerea premiilor "Mașina digitală a anului", produs de mii de kilometri de teste rutiere.

Ne-am uitat nu doar la mașină, ci la caracteristicile și tehnologia care face ca întreaga călătorie să fie atât de minunată.

În acest scop, sunt încântată să vă prezint primele premii anuale pentru Tendințele digitale ale Mașinii Anului, produs de mii de kilometri de teste de drum. M-am întâlnit cu echipa din Los Angeles la începutul lui aprilie - Stephen Edelstein, Peter Braun, Andrew Hard, Alex Kalogianni și Nick Jaynes. Am petrecut zile prin intermediul curbelor de pe Banning-Idyllwild, cunoscută și sub numele de Autostrada Memorială Roy Wilson, în mașini care costau de la 20 de kilometri la mai mult de 200.000 de dolari, de la VW și Jaguar, până la Audi și GMC și multe altele. Am înconjurat Lacul Big Bear și am coborât gogoși de Big Bear (mi-ai avut la croissant cu șuncă și brânză, Tim). Am condus prin pădurea națională din San Bernardino, care părea să aibă mai multă iarbă și arbusti decât pădurea mea. Și am lăsat o mulțime de cauciuc în munți.

Sunt personal de teamă de lipsa de teamă a lui Chris Viglone, care a înregistrat întregul eveniment, câteodată în timp ce se afla în spatele unui Bentley în mișcare la 50 de mile pe oră. Energia neobosită ne-a ajutat să mergem la fel de mult ca și forța de sub covoare.

Fotograful Chris Viglione se pregătește pentru o plimbare sălbatică.

Și vă mulțumesc foarte mult să conduceți editorul de automobile Nick Jaynes, fără a cărui muncă neobosită nu va fi posibilă niciunul. El a organizat întregul eveniment, a aranjat Corvetții și cupașii, luptând cumva cu febră tot timpul.

Așadar, fără să mai vorbim, iată primele premii anuale pentru Tendințele Digitali ale anului! Ne-a fost dor de tine favoritul? Sau loveste cuiul pe cap? Sunați în comentarii. Și asigurați-vă că rămâneți la dispoziție mâine, când anunțăm câștigătorii din fiecare categorie, inclusiv mașina râvnită a anului 2015.

Tendinte digitale Finalistii Mașinii Anului

Mașina Anului

2015 Audi A3

2015 Subaru Legacy

2015 Volkswagen Golf

SUV-ul anului

2015 GMC Yukon Denali

2015 Honda CR-V

2015 Land Rover Discovery Sport

Masina de performanta a anului

2015 Chevrolet Corvette Z06

2015 Jaguar F-TYPE Coupe R

2015 Subaru WRX STI

Mașina de lux a anului

2015 Audi S8

2015 Bentley Continental GT Speed ​​Convertible

2015 Mercedes-Benz S63 AMG Coupe 4MATIC

Energie alternativă a anului

2015 BMW i8

2015 Tesla Model S P85D

2016 Toyota Mirai

Infotainmentul anului

FCA Uconnect

NissanConnect

Subaru StarLink

Motorul Anului

Bentley 6.0 litri twin-turbo W12

Dodge HEMI Hellcat de 6, 2 litri

Volvo T6 Drive-E