Modelul Jaguar 2017 XE permite proprietarilor să aleagă între un motor diesel și un V6 supercharged sportiv - Mașini - 2019

Anonim

Jaguar XE este deja în vânzare în Europa, dar nu va face călătoria peste iaz până anul viitor. Acest lucru poate fi departe, dar am obținut deja câteva detalii importante despre versiunile de pe piață ale mașinii.

Jaguar a încercat deja să propună ce motoare vor fi oferite în SUA, împreună cu alte specificații.

Așa cum se va dovedi, vom obține două opțiuni de propulsie care par a fi la extremitățile opuse ale spectrului.

Primul este un motor cu turbodiesel de 2.0 litri, care vine cu nivelul de finisare XE 20d. Este din noua linie Ingenium a lui Jaguar, de patru burgeri eficiente, și produce 180 de cai putere și 318 de kilograme de cuplu.

Jaguar se așteaptă ca motorina să facă 0 la 60 mph în 7, 4 secunde și va atinge o viteză maximă de 140 mph, dar, de asemenea, se așteaptă ca modelul XE 20d să fie modelul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil pe care îl oferă vreodată în SUA

Dacă economia de combustibil nu luminează prea mult focul, va exista și un XE 35t, cu V6 de 3.0 litri supraîncărcat de la tipul F. Motorul produce aceleași 340 CP și un cuplu de 332 lb-ft ca și în acea mașină sport glorioasă.

Acest lucru permite ca XE 35t să atingă o viteză de 0 la 60 mph în 4, 9 secunde și o viteză maximă limitată electronic de 155 mph.

Toate modelele XE utilizează o transmisie automată cu 8 trepte ZF. Transmisia pe spate este standardă cu oricare dintre motoare, în timp ce tracțiunea integrală este opțională.

Ofertele limitate oferite motorinei super-eficiente și V6 supercharged sportului nu lasă prea mult teren, deși aceste motoare specializate vor ajuta cel puțin să se evidențieze într-un segment aglomerat.

Jaguar poate completa gama după lansare cu mai multe motoare luminoase, ca o versiune pe benzină a motorului Ingenium de 2.0 litri cu patru cilindri.

Dincolo de golful motorului, XE va primi ultimul sistem de infotainment al lui Jaguar, construit în jurul unui ecran tactil capacitiv de opt inci. Un sistem de navigație bazat pe cartela SD va fi, de asemenea, disponibil, cu hărți tip pinch-to-zoom.

XE probabil va fi, de asemenea, cel mai inteligent telefon Jag vreodată. Acesta va primi o caracteristică de punte InControl Apps, precum și o aplicație InControl Remote, care permite proprietarilor să controleze anumite funcții ale vehiculelor de pe telefoanele lor (iOS sau Android numai).

Jaguar promite, de asemenea, sisteme audio de 11 difuzoare și 14 difuzoare Meridian.

Tehnologia de siguranță va include monitorizarea la fața locului, controlul croazierii adaptive, detectarea încrucișată în spate, parcarea semi-automată și sistemul de control al suprafeței Jaguar - un sistem avansat de control al tracțiunii.

Jaguar XE 2017 lovește showroom-urile din SUA în primăvara anului viitor. Tarifarea va fi anunțată mai aproape de acea dată.