Kahn Design dă Defenderului capătul pentru a face Pickupul Flying Huntsman - Mașini - 2019

Anonim

Constructorul britanic Kahn Design își cunoaște drumul prin Land Rovers, deci nu este deloc surprinzător faptul că, în ultimul său an, Defender obține câteva mireasă în stil Kahn.

Kahn a debutat seria de apărători Flying Huntsman cu revelația lui 105 Longnose Defender și conceptul wheel-tastic 110 WB 6 × 6. Acum, o altă variantă vine pe calea noastră, sub forma unui Flying Huntsman 105 Defender Pickup. Intimidarea britanică a fost dezvăluită la show-ul britanic Land Rover din Derby, unde a înțeles, în mod evident, mai mult de câteva capete.

Ca și frații săi, partea frontală vede o întindere de 400 milimetri în timp ce ampatamentul devine mai lat cu 150 de milimetri. Adăugarea la prezența voluminosă sunt fendere proeminent, care aerisite și deschideri de aer în întreaga.

Spre deosebire de acestea, cu toate acestea, Flying Huntsman Pickup nu obtine motorul american de 6.2 litri de la GM. În schimb, acesta menține motorul diesel mult mai modest, de 2, 2 litri, la care sunt echipați apărătorii standard. Puterea merge pe toate cele patru roți printr-o transmisie automată cu șase trepte.

Pictat în negru mat, Pickup are un interior refitat care se îndepărtează de natura mai statornic utilitar a Defender la ceva mai mult în conformitate cu standardele Kahn stilat. Oricine ar interesa poate, desigur, ca designul Kahn să-și personalizeze Huntsman-ul în orice fel vor.

Începând de la £ 58, 875 sau aproximativ 90 000 $, Flying Huntsman Pickup este o bucată mare de schimbare pentru un Defender specializat care nu va vedea nimic încărcat în patul lui de camion care nu poartă un bikini … așteptați, de fapt, credem că apelați acum la apel.

Cei care doresc să-și aleagă una pot să se ocupe de una dintre cele trei locații ale lui Kahn în Anglia sau să ajungă pe corn cu divizia internațională de vânzări. S-ar putea chiar să aveți posibilitatea să comandați unul în unitatea de stânga.