Kia's Shadow Dragon Soul 2010 devine cerneală - Autoturisme - 2019

Anonim

Kia Shadow Dragon Soul 2010 este al treilea vehicul dintr-o serie de mașini Soul de la Kia - și de această dată are tatuaje auto. Dragostea Shadow elegantă are un interior interior cu tapiterie din piele și dramă neagră cu grafică neagră "tatuaje de mașină". Și doar în cazul în care mascarea autovehiculului dvs. nu a fost suficient de rece, Shadow Dragon include, de asemenea, pachetul de upgrade audio cu centrul său difuzor, subwoofer, amplificator extern și acele lumini difuzoare care trăiesc în ritmul muzicii. Noul model Soul-car are de asemenea un conector iPod, Bluetooth, moonroof, faruri de ceată și guri de aerisire cu markere laterale încapsulate.

"Sufletul este un vehicul unic prin faptul că se dă perfect personalizării pe baza nevoilor și dorințelor consumatorilor", a declarat Michael Sprague, vicepreședinte marketing, KMA. "Cu ajutorul vopselei și a tratamentelor grafice unice, Shadow Dragon Soul ar putea fi cea mai distinctă ediție specială Soul pe care am lansat-o până acum, dar păstrează încă aceleași valori, confort și caracteristici de siguranță pe care le-au adus consumatorii să cunoască și să se aștepte la toate nivelele de suflet. "

Kia spune că Shadow Dragon Soul este ultimul exemplu al capacității pasagerului urban de a-și transforma și transforma vehiculul. Compania din Coreea de Sud susține că noul Shadow Dragon Soul se alătură tuturor celorlalte modele Soul ca fiind "Top Safety Pick" din 2010 de către Institutul de Asigurări pentru Siguranța Autostrăzilor (IIHS).

Imagini oferite de AutoBlog.com