Kia își arată partea sa extremă cu hatchback-ul din 2018 Rio - Mașini - 2019

Anonim

Kia a luat în cele din urmă ambalajele de la noul, cel de-al patrulea generație Rio la Paris Motor Show din 2016.

Noul Rio este mai mult decât un cap-turnator decât oricând. Liniile moi ale modelului de ieșire au dat drumul unui aspect mai matur și mai matur. În mod deosebit, Rio are un capăt frontal mai înalt, cu o grilă mai lată decât cea găsită pe modelul actual și faruri întunecate; aspectul este inspirat slab de sufletul funky. În spate, este dotat cu un stâlp C mai vertical și cu lămpi cu LED-uri. Selectați nivelele de finisaj beneficiază de un spoiler discret pe acoperiș.

Cabina elegantă are un volan cu trei spițe, o consola centrală înclinată și o tablou de bord sculptat, cu linii orizontale care accentuează lățimea. Vorbind de lățime, hatchback-ul are o capacitate de încărcare spate de 325 litri, ceea ce înseamnă că noua versiune nu este doar mai bună decât predecesorul său, este și mai practică.

Rio va fi disponibil cu cea mai nouă generație a sistemului de infotainment Kia, bazat pe ecran tactil, și se așteaptă să moștenească o mână de ajutoare electronice de conducere de la membri mai mari din gama companiei din Coreea de Sud. Ca un plus pentru dependenții de telefoane inteligente, trapa va oferi conectivitate Android Auto și Apple CarPlay.

În ceea ce privește detaliile tehnice, Rio va oferi o gamă de motoare pe benzină și diesel la nivel global, inclusiv un turbocompresor cu trei cilindri de 1, 0 litri, pe care Kia îl va îmbunătăți datorită greutății reduse. Marca nu a intrat în specificul puterii sau a motoarelor care vor fi disponibile pe diferite piețe, însă ne așteptăm ca răspunsurile la aceste întrebări să fie mai apropiate de data de vânzare a vehiculului din primul trimestru al anului 2017.

Citește mai mult: Kia este pe punctul de a dovedi că nu toate mașinile interesante vin din Europa

Din păcate, vom vedea doar modelul hatchback de la Paris, ceea ce are sens deoarece modelele cu cinci uși sunt mult mai populare decât sedanele cu patru uși de pe vechiul continent. Varianta cu patru uși a noului Rio va fi prezentată publicului fie în toamnă în timpul Salonului Auto de la Los Angeles, fie la începutul anului viitor la Salonul Auto de la Chicago.