KTM Electric Dirtbikes Sling Nud cu Watturi - Autoturisme - 2019

Anonim

Câinele cu două lovituri care se rupeau în jurul pădurii și se deplasează peste mormantele de murdărie ar putea să devină în curând în mișcarea unui motor electric, așa cum o vede KTM. Compania motociclistă austriacă sa alăturat celor de la Zero Motorcycles vineri, când a prezentat prima sa motocicletă electrică la Tokyo Motorcycle Show: Freeride.

La fel ca X și MX ale lui Zero, Freeride va fi echipat fie cu un pachet Enduro pregătit pentru murdărie, fie cu un Super Moto de la Street-savvy, ambele având aceeași centrală electrică și părți. KTM sa angajat să le construiască acum 18 luni - nu după mult timp după ce Zero sa vândut din primul X.

KTM compară puterea de 29, 5 cai putere de la motorul electric Freeride la ieșirea unui motor în doi timpi de 125cc. Greutatea proprie de 198 de lire sterline o plaseaza pe partea cu chiar motoarele KTM 125 EX si SX cu benzina, si fara greutatea suplimentara a benzinei, ar trebui sa castige razboaiele in greutate dupa ce ambele biciclete se umple de combustibili fosili. Zero de 172 de kilograme MX cântărește mai puțin decât Freeride KTM, dar cu doar 23 de cai pe robinet, KTM deține avantajul atunci când comparați raportul putere-greutate. Cu toate acestea, bricheta Zero X cântărește doar 161 de lire sterline, oferind KTM o rulare mai aproape de banii săi. Ambele motoare Zero generează cuplu de 50 ft-lbs, depășind valoarea KTM de 31, 7 ft-lbs.

Bateria de la Freeride ar trebui să producă timp de până la 90 de minute de deplasare și va atinge viteze de până la 43, 5 mile pe oră.

Compania nu a anunțat încă prețurile exacte, însă pretinde că bicicletele vor costa sub 10 000 de euro (13 dolari, 342 USD) atunci când vor fi lansate în toamna anului 2011. Zero în prezent vinde X, cea mai accesibilă bicicletă pentru 7, 495 .