Conceptul Land Rover Defender DC100 - Autoturisme - 2019

Anonim

Salonul Auto de la Frankfurt 2011 se află chiar la colț și, ca mulți producători de autovehicule, Land Rover încearcă să facă o pliere cu dezvelirea celei mai recente creatii sale, Land Rover DC100. Cel mai nou membru al familiei Land Rover Defender, DC100 își propune să-și construiască un loc pentru el însuși, cu un design impresionant nou care să-l taxeze în viitor, dar păstrează identitatea și caracterul esențial al brandului Defender.

Comentând conceptul Land Rover DC100, Gerry McGovern, directorul designului de la Land Rover, a declarat: "Înlocuirea iconicului Defender este una dintre cele mai mari provocări din lumea designului auto; este o masina care inspira oameni din intreaga lume. Acesta nu este un concept gata pentru producție, ci începutul unei călătorii de patru ani pentru a crea un Defender relevant pentru secolul 21 ".

În prezent, DC100 este pur și simplu o mașină concept. Cu toate acestea, sa confirmat faptul că producția unui nou Defender este destinată pentru anul 2015. John Edwards, directorul global al mărcii Land Rover, a adăugat: "Ne propunem să ne angajăm cu clienții existenți și potențiali pentru a ne ajuta să finalizăm detaliile noului vehicul. Un lucru e sigur, va fi o călătorie interesantă și nu putem să așteptăm să mergem. "