Land Rover primul coupe crossover poate fi, de asemenea, primul EV companiei - Mașini - 2019

Anonim

2016 Range Rover Sport SVR

Land Rover Range Rover Sport - acum este un nume lung pentru un vehicul. Totuși, constructorul britanic ar putea planifica să facă o perioadă mai lungă, adăugând cel de-al doilea cuvânt cel mai popular în actualul lexicon pentru automobile: coupe.

Cu "crossover" fiind cel mai popular segment / cuvânt, producătorii de automobile încearcă să crească numărul de modalități prin care consumatorii pot consuma aceste modele. Pentru BMW, răspunsul a fost modelul X6 încrucișat cu patru uși, introdus în 2008. De atunci, alte mărci au jucat un joc de tip catch-up. Mercedes-Benz a prezentat cel mai recent modelul GLE Coupe ca rival direct la modelul X6, în timp ce versiunile mai mici ale designului încrucișat au apărut pe toată piața.

Acum, Land Rover dorește acțiunea și, potrivit companiei Autocar, compania va începe de unde a făcut BMW - în categoria de lux de mijloc. Codenamed modelul L560, noul model Land Rover va împărți probabil noul său șasiu cu Jaguar F-Pace și va fi comercializat ca un războinic mai mult decât un instrument cu dublă sport.

Vorbind despre F-Pace, structura sa ușoară de aluminiu va fi benefică pentru mai mult decât o economie de combustibil mult mai bună la motoarele pe benzină și diesel, există șanse mari ca modelul electric al mărcii să se bazeze pe această nouă platformă. Un corp și un cadru mai ușoare, cu o aerodinamică îmbunătățită din designul coupe, ar fi fundamentul perfect pentru o propulsie electrică.

JLR dezvoltă în prezent un motor electric pentru modelul său F-Pace EV, care ar trebui să debuteze anul viitor pentru a ajuta compania să atingă obiectivul de 15% din California al vehiculelor cu baterii electrice până în 2025. Deoarece acest nou coupe crossover de brand Land Rover va cheltui aproape toate timpul său în orașe și suburbii, un sistem de propulsie EV are sens. Există și discuții despre o configurație hibridă care să cupleze un motor electric mai mic cu V6 cu X6 și XE cu 340 cai putere.

Motoarele neelectrice ar trebui să provină din gama Land Rover de motoare diesel și de gaze cu șase și opt cilindri, cu patru cilindri F-Pace, de asemenea, o posibilitate.