Lexus CT 200h hatchback hibrid planificat pentru state - Autoturisme - 2019

Anonim

Când Toyota a debutat versiunea de producție a hibridului său compact Lexus CT 200h la sfârșitul lunii trecute, a fost aproape sigur destinată să fie un vehicul european numai. Cumpărătorii europeni iubesc vehiculele și hatchback-urile mai mici, iar vehiculul nu pare să apeleze la gusturile de cumpărare ale cumpărătorilor americani tradiționali Lexus.

Cu toate acestea, acest lucru nu pare să fie cazul acum. Dupa succesul unui hibrid Lexus HS 250h de dimensiuni medii, care are sloturi sub ES 350, Toyota a confirmat faptul ca CT 200h compact va veni in SUA in 2011. Potrivit lui Edmunds Inside Line, oficialii Lexus din SUA practic au trebuit sa implora execs în Japonia pentru a obține vehiculul sportiv pentru a face apel la o clientelă mai tânără.

BMW are seria 1, Audi are A3, iar oficialii americani au dorit de asemenea un vehicul în aceeași matriță. Cu excepția gamei IS și a ultra-exoticului LFA, Lexus nu are nimic în gama sa care să crească exact pulsul multor cumpărători mai tineri.

Modelul CT 200h are aceeași putere ca și modelul popular Toyota Prius - un motor de 1, 8 litri inline-4 cuplat cu sistemul hibrid Synergy și transmisia variabilă continuă (CVT). Vehiculul oferă un mod numai electric (bun pentru numai 1, 9 km), împreună cu modurile de conducere ECO, NORMAL și SPORT. Modelul CT 200h include, de asemenea, lămpi cu LED-uri de zi în față și un interior multifuncțional de 8 ". Alte caracteristici interioare includ o bordură cu două niveluri - pe care Lexus le etichetează pe Zona de afișare (bordură superioară) și pe Zona de operare (liniuța inferioară) Touch Control multifuncțional la distanță, văzut pentru prima dată în Lexus RX 350 și HS 250h.

Având în vedere că suntem încă puțin devreme în joc cu detalii de producție pentru versiunea americană a modelului CT 200h, prețul nu este în mod evident disponibil încă. Cu toate acestea, MSRP ar trebui să fie un pic mai puțin decât prețul de 34, 650 dolari HS 250h.