Lit Motors dezvăluie o motocicletă electrică complet închisă care nu va cădea - Autoturisme - 2019

Anonim

Lit Motors ia design motocicleta pe o planeta cu totul noua cu motocicleta electrica C-1 anuntata recent. Jumătate de mașină, jumătate de porc, modelul C-1 are uși, un acoperiș și un volan - nici unul dintre acestea nu se găsește pe nici o motocicletă de producție în masă. Dar ceea ce face C-1 cu adevărat unic este tehnologia sa giroscopică, care ține C-1 în poziție verticală atunci când alte biciclete ar merge alunecoase dezastruoase peste trotuar.

Situat sub scaun sunt două giroscoape care au scos 1, 300 de kilograme de cuplu. Acest lucru permite dispozitivului de transport cu 2 roți, așa cum Lit Motors îl numește C-1, să rămână în poziție verticală la o oprire, fără ca șoferul să pună piciorul în jos și poate chiar să mențină bicicleta pe roți într-o coliziune .

Două motoare electrice cu 40 de kilovoltă pot transporta modelul C-1 de la 0 la 60 în aproximativ 7 secunde, la o viteză maximă de 120 MPH. Și are o distanță de 150 până la 200 de mile într-o singură încărcare.

Lit Motors declară că a avut o abordare "orientată spre om" atunci când a proiectat interiorul modelului C-1. Rezultatul: un interior care se potrivește unei persoane confortabil, chiar și pentru excursii lungi, sau un șofer și un pasager pentru excursii mai scurte.

Conform site-ului Lit Motors, C-1 este un dispozitiv conectat la atât de multe niveluri încât "vă puteți gândi la C-1 ca un telefon inteligent". Și cu conectivitatea H2V, H2C, V2I și V2V, cum ar fi condițiile de trafic și rapoartele meteorologice, pot fi transmise direct la C-1.

Cu sediul în zona Bay, Lit Motors sa dedicat proiectării "soluțiilor de transport eficiente, economice și ecologice", potrivit site-ului companiei. Lit Motors CEO-ul Daniel Kim spune companiei SmartPlanet că compania intenționează să vândă modelul C-1, care se află încă într-o fază târzie a conceptului, începând din 2013, cu un preț de 16.000 de dolari - cele care nu au nici o tehnologie electrică de generație următoare - merg în jurul aceluiași preț sau mai mult.

Consultați videoclipul SmartPlanet despre modelul C-1 de mai jos: