Privește Sasquatch; RaptorTRAX de la Ken Block vine pe un munte lângă tine - Mașini - 2019

Anonim

Numele "Raptor" nu a fost niciodată aplicat unui vehicul mai adecvat.

Ford Ford și Ken Block Hoonigan Racing sunt responsabile pentru această creație; un Raptor F-150 SVT care a fost transformat în "cel mai rapid snowcat din lume". Se numește RaptorTRAX.

Blocul a câștigat multă glorie pe Internet făcând lucruri nebune cu mașini, iar RaptorTRAX ar putea fi cea mai nebună afacere a lui vreodată. La fel ca și precedentul TRAX STI al lui Subaru, acest vehicul apocaliptic se mândrește cu un set de piste de tip rezervor în loc de roți.

Ce ar face cineva cu un astfel de vehicul? Invadează o țară mică? Lupi de o hoardă de zombi? Sau poate că doar pentru a ajunge la vârful unui munte atunci când liftul este blocat.

Puterea provine de la un V8 supercharged de 6, 2 litri, iar camionul este echipat cu scaune de curse Recaro și o cușcă completă cu role pentru ceea ce va fi probabil o conducere intensă.

Blocul este cunoscut pentru a face dansuri de raliuri în videoclipurile lui Gymkhana, iar RaptorTRAX va ajunge să joace într-un videoclip propriu, deși nu va fi lansat până în iarna viitoare, deși poate că camionul va fi prins în sălbăticie peste urmatoarele cateva luni ca un fel de Sasquatch de automobile.

Vorbind despre asta, RaptorTRAX ar putea fi vehiculul final pentru vânătoarea Bigfoot.