Cetățenii din Los Angeles se îndreaptă către tehnologia de închidere a autostrăzii "Carmageddon" - Autoturisme - 2019

Anonim

Cel de-al doilea cel mai populat oraș al națiunii se îndreaptă spre o închidere de 11 mile a popularului autostradă I-405 în acest weekend. Interstate 405 este principala arteră de călătorie pentru West Side of Los Angeles și de obicei se ocupă de o jumătate de milion de mașini în fiecare weekend. Secțiunea de autostradă este programată să se închidă timp de 53 de ore, începând cu ora 19:00 vineri seara până la ora 6 dimineața luni, pentru a adăuga bari de autostradă, precum și 18 mile de ziduri de zgomot. Panourile electronice avertizează locuitorii din Los Angeles și San Diego să aștepte întârzieri masive în cazul utilizării autostrăzii I-405. Aceasta este o parte dintr-un proiect de extindere a drumurilor, care costă orașul 1 miliard de dolari. Dacă antreprenorul (Kiewit Infrastructure) nu se termină la timp, va trebui să plătească 6 000 de dolari la fiecare 10 minute pentru fiecare parte a autostrăzii care rămâne închisă.

Centrul care gestionează autostrăzile din Los Angeles, Caltrans, utilizează Centrul de gestionare a traficului pentru a gestiona fluxul de trafic în timpul închiderii. Centrul intenționează să utilizeze peste 400 de camere, senzori de urmărire a vehiculelor, stabiliți în cadrul ofițerilor de transport și de comunicații pe calea aerului pentru a preveni congestionarea traficului. Centrul de Operații de Urgență din Los Angeles va fi, de asemenea, în funcțiune, o unitate care de obicei se ocupă de dezastre naturale. Se așteaptă ca întreprinderile să sufere acest weekend, deoarece angajații vor avea dificultăți în a ajunge la locul de muncă. Spitalele din zona UCLA creează dormitoare și camere de hotel pentru angajați.

Departamentul de poliție din Los Angeles a apelat la celebrități cu mari succese pe Twitter pentru a promova conștientizarea închiderii autostrazii luna trecută. Celebritatile includ Lady Gaga, Kim Kardashian, Demi Moore si Ashton Kutcher, cu un Twitter colectiv urmat de 30 de milioane de oameni. Kutcher a răspuns la cererea LAPD cu o cerere proprie în jest, o trecere liberă pe un bilet de lumină roșie.

Cetățenii din Los Angeles au fost încurajați să descarce o aplicație gratuită numită Waze pentru telefoane Android, iPhone și BlackBerry. După ce un utilizator pornește Waze, aplicația urmărește în mod activ viteza mașinii cu GPS. Aceste informații sunt transmise înapoi la Waze și conectate la harta actualizată în mod constant pe ecran. Blocajele de trafic sunt identificate printr-o linie roșie care acoperă drumurile de pe hartă. Utilizatorii pot de asemenea să raporteze evenimente imediat, cum ar fi accidentele, pericolele, punctele de control ale poliției și chiar locurile de parcare deschise. De asemenea, utilizatorii pot încărca fotografii pentru a avertiza alți utilizatori ai Waze din cauza congestiei traficului. Waze oferă, de asemenea, re-ruturi imediate pe baza datelor generate de utilizatori, un serviciu care ar putea fi utilizat în timpul închiderii I-405.